פודינג שזיפים II עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלכם. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 9 גרם שומן , וסך הכל 404 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות. תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח תופח, צימוקים, חלב וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעתיים ו-20 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 26% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שזיפים שקדים עם קרם פרש , עוגת שזיפים סוכר כחול ועוגת שזיפים טריים .
הוראות
1
משמנים היטב תבנית פודינג.
2
בסיר גדול מערבבים חמאה, סוכר, חלב, תמרים, צימוקים, דומדמניות, קליפת פירות יער וגרידת תפוז; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פירות מעורבים לא ממותקים קפואים
דומדמניות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תאריכים
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסירו מהאש וערבבו פנימה את הסודה לשתייה. נפו פנימה את הקמח, הקינמון והמלח; ערבבו בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
בצל אדום קצוץ, להגשה
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלויים
4
יוצקים לתבנית פודינג מוכנה.
5
כסו בשכבה כפולה של נייר אפייה משומן ואדו במשך שעתיים.