פטריות ממולאות בבייקון קנדי
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לאוסף שלכם, פטריות ממולאות בבייקון קנדי עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מכילה 36 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-35 מנות . אם יש לכם בייקון קנדי, פלפל, בצל וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד מצוין כמתכון ראשוני. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , וזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו את חמאת תפוחים קנדית , פטריות פורטובלו ממולאות ללא אלרגנים ופטריות ממולאות ארטישוק עם גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
הסירו את הגבעולים מהפטריות וקיצצו דק; הניחו את הכובעים בצד. במחבת גדולה, טגנו את הפטריות, הבייקון, הפלפל האדום, הבצל, המלח והפלפל בשמן עד שהירקות רכים ופריכים.
מוסיפים שום; מבשלים דקה נוספת.
מסירים מהאש. מוסיפים גבינות ומערבבים. ממלאים כל מכסה פטריות בככף אחת של מילוי.
מניחים על תבניות אפייה מרופדות בנייר כסף.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס במשך 16-20 דקות או עד שהפטריות רכות.