קוביות נקניקיות פולינזיות ל-2
ניתן להכין את המתכון של נקניקיות פולינזיות ל-2 ב-20 דקות בערך . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -27 גרם חלבון , 35 גרם שומן , ובסך הכל 795 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם רוטב סויה, מים, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שיש קבוב עוף , קבוב בגריל , ושיש קבוב עם מטבל יוגורט .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים. מניחים בצד מחצית מהמרינדה לביסה; מכסים ומקררים.
יוצקים את המרינדה הנותרת לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף נקניק. אוטמים את השקית והופכים למעיל. מקררים למשך 3 שעות.
מסננים וזורקים את המרינדה. על ארבעה שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין את הנקניק, האננס, המלונט והפלפל הירוק.
צולים, ללא כיסוי, על אש בינונית במשך 8-10 דקות או עד שהנקניקיה משחימה, מבסוטים לעתים קרובות במרינדה שמורה והופכים פעם אחת.