קלצונה קלה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את Easy Calzone. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -31 גרם חלבון , 26 גרם שומן ובסך הכל 520 קלוריות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב פיצה, בשר בקר טחון, לחמניות הוגי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 51% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: נקניק קלצונה , סלמון מעושן ומסקרפונה קלצונה , וחטיפי חלבון קלים, טבעיים לחלוטין .
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לְנַקֵז. מערבבים את רוטב הפיצה, הבזיליקום והאורגנו; מבשלים במשך 5 דקות.
בינתיים, פורסים כל גליל לאורך 1/2 אינץ' מלמעלה; הניחו צמרות בצד. חללו לחמניות עד 1/2 אינץ' מהתחתית והצדדים; לְהַשְׁלִיך.
מפזרים 3 כפות גבינה לכל גליל; כף את רוטב הבשר באופן שווה ללחמניות.
מפזרים את שאר הגבינה. מחליפים את החלק העליון של הלחמניות.
עוטפים כל גליל בנפרד בנייר כסף.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 30 דקות או עד שהם מתחממים.