אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את קרוסטטן אגסים וחמוציות. מנה אחת מכילה 419 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-12 סועדים . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-50 דקות . אם יש לכם אגסי בוסק, חמאה, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא-אובו . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונקולרי של 26% , וזה די גרוע. נסו קרוסטטן פירות יער אורגניים , קרוסטטן אפרסק ומאפינס אגסים וחמוציות מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להכנת הבצק, שימו את הקמח, הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון עם להב פלדה. טחנו בפולסים מספר פעמים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות בעזרת האצבעות כדי לצפות כל קוביית חמאה בקמח. מעבדים בפולסים 12 עד 15 פעמים, או עד שהחמאה בגודל של אפונה. כשהמנוע פועל, מוסיפים את 1/4 כוס מי הקרח בבת אחת דרך צינור ההזנה. ממשיכים ללחוץ על כפתור הפולסים כדי לאחד, אך עצרו את המכונה רגע לפני שהבצק מתאחד. הופכים את הבצק על משטח מקומח היטב וצרים 2 דיסקיות. עטפו את הדיסקיות בניילון נצמד ומקררים למשך שעה לפחות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מחממים את התנור מראש ל-450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות
5
רדדו כל דיסקית בצק לעיגול בקוטר 28 ס"מ על משטח מקומח קלות.