פטוצ'יני שרימפס ואספרגוס לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.11 $ למנה. צופה בדמות שלך? במתכון הפסקטארי הזה יש 326 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. אם יש לכם גבינת פרמזן, שום, שרימפס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 100 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 82% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פטוצ'יני עם שרימפס, מולים ועגבניות שרי , שרימפס פטוצ'יני אלפרדו, מאמה מיה זה טוב , וביצים אפויות וקרם בייקון בקיני פטוצ'יני תרד .
הוראות
1
מפרידים את קצות האספרגוס משאר החלקים החתוכים, ומניחים את העצות בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2
מחממים 3/4 כוס שמן זית על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את השום בשמן החם עד שהוא מתחיל להזהיב, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את חתיכות האספרגוס החתוכים (לא את העצות), ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים את האספרגוס עד שהם רכים אך עדיין ירוקים בוהקים, כ-10 דקות, ואז מוסיפים את קצות האספרגוס. מבשלים ומערבבים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
מגבת נייר בעלת מרקם
3
בזמן שהאספרגוס מתבשל, ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את הפטוצ'יני ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לביס, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1-1/4 כוס מים קרים
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
4
מסננים היטב במסננת שבכיור, מחזירים לסיר ומזלפים 2 כפיות שמן זית על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
5
מוציאים את האספרגוס מהמחבת בעזרת כף מחוררת, משאירים שמן במחבת ומניחים את האספרגוס בצד. מייבשים את השרימפס עם נייר סופג, ומניחים במחבת החמה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
מגבת נייר בעלת מרקם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קרמלים וטוטי רול מידג'ס
ל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גס
6
מפזרים את השרימפס עם תיבול פירות הים, ומבשלים ומערבבים את השרימפס עד שהם ורודים ואינם שקופים יותר. מחזירים את האספרגוס למחבת ומבשלים את השרימפס והאספרגוס עד לחימום יסודי, 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גס
7
מערבבים את השרימפס והאספרגוס לתוך הפטוצ'יני המבושל, ומערבבים עם גבינת פרמזן מגוררת. שמן הזית משמש כרוטב, אז הוסיפו עוד לפי הצורך כדי לצפות בנדיבות את הפסטה, השרימפס והאספרגוס.