אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים למנות צד, אז נסו את התרד בקרם עם בייקון. מתכון זה מספיק ל-6 מנות . מנה אחת מכילה 275 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . מתכון זה אהוב על ידי 247 חובבי אוכל וטבחים. מתכון זה מטעם הבית דורש תרד, חמאה, בצל ושן שום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 30 דקות . עם ציון כף של 94% , מנה זו מצוינת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו תפוחי אדמה אפויים בקרם , בצל מתוק בקרם עם ביסקוויטים של חמאה ובזיליקום , וביצים אפויות וקרם בייקון בקני פטוצ'יני תרד .
הוראות
1
במחבת גדולה, טגנו את הבצל והבייקון בחמאה על אש בינונית עד שהבייקון פריך.
מרכיבים שתצטרך
(הוסר מהגבעול)
טורטיות קמח טריות, להגשה
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך
2
מוסיפים שום; מטגנים דקה נוספת. מוסיפים קמח, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצלצלי שאלוט, חתוכים לז'וליאנה
פירורי בשר צמחוני קפואים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3
מוסיפים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד להסמכה. מוסיפים תרד ושמנת ומבשלים 3-5 דקות נוספות או עד לחימום מלא.