קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

צ'ילי צלעות קצר

צ'ילי צלעות קצר
צ'ילי צלעות קצר דורש בערך 4 שעות ו -5 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1078 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 83 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם קמח תירס רגיל, קרוע לחתיכות, קישוטים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש קפה נמס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס קפה שוקולד עם ציפוי קפה כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד טוב כמנה עיקרית. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תחרות צ'ילי שנתית 7: כניסה מס' 2-צלעות קצרות בוף בורגיניון צ'ילי, צ'ילי צלעות קצר, ו צ'ילי צלעות קצר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מסדרים את הצלעות הקצרות על דף נייר כסף גדול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
מפזרים בכל רחבי עם 1 כפית מלח 1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח
5
הביאו את הצ 'ילי של ניו מקסיקו, צ' ילי אנצ ' ו ו -1 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני על אש גבוהה. מכסים, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהצ ' ילי פשוט רך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מעבירים את התערובת לבלנדר. מחזיקים את החלק העליון בחוזקה, מערבבים עד שמחית הצ ' ילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
7
מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מוסיפים את הצלעות הקצרות בקבוצות ומשחימים מכל הצדדים, 5 עד 6 דקות לכל אצווה, מעבירים את הצלעות הקצרות לקערה בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מוסיפים את השום והבצל האדום לטפטופים שבסיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
קולים עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
11
מערבבים פנימה את הכמון והאורגנו.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
כמוןכמון
12
מוסיפים את מחית הצ ' ילה מהבלנדר, המרק, האגבה והאספרסו; מערבבים לתערובת. מחזירים לסיר את הצלעות הקצרות ואת כל המיצים מהקערה; מערבבים לציפוי. מביאים לרתיחה. מכסים ומכניסים את הסיר לתנור. מבשלים עד שהצלעות רכות מאוד, בערך 2 שעות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
אספרסואספרסו
אגבהאגבה
מרקמרק
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
תנורתנור
סירסיר
13
הטה את הסיר. כף וזורק כל שומן שעולה לפני השטח ובריכות בקצה התחתון. בעזרת מלקחיים מעבירים את הצלעות וכל העצמות הרופפות לתבנית אפייה מסגרת. חותכים בזהירות את הממברנה מכל נתח בשר (נסו לחתוך רק את הממברנה ולא שום בשר). מחק את הממברנות ואת כל העצמות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מלקחייםמלקחיים
סירסיר
14
חותכים את הבשר לקוביות קטנות (זעירות בגודל 1/2 אינץ'). מחזירים את הבשר לרוטב שבסיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
15
מערבבים פנימה את השעועית השחורה. מתבלים את הצ ' ילי בכ-1/4 כפית כל מלח ופלפל. אם תרצה, הוסף את רוטב האדובו בכפיות כדי להגביר את החריפות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב Adoboרוטב Adobo
שעועית שחורהשעועית שחורה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
16
מעבירים את הצ ' ילי לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
17
מפזרים את הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
18
כף את פולנטה התירס השמנת לקערות עמוקות. מצקת צ ' ילי מעל.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
19
מפזרים בנדיבות שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
20
מגישים עם הקישוטים.
21
הביאו לרתיחה את המרק, 2 1/2 כוסות מים, חמאה ו -1 כפית מלח בסיר כבד וגדול על אש גבוהה. מקציפים בהדרגה את הפולנטה. ממשיכים להקציף עד שהפולנטה מתחילה להתעבות, 2 עד 3 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה. מכסים ומבשלים עד שהפולנטה סמיכה ורכה מאוד, תוך ערבוב לעיתים קרובות בעזרת כף תחתית שטוחה או מרית גומי חסינת חום למניעת הדבקה או צריבה, כ -20 דקות. מערבבים את התירס במעבד מיני עד שנוצר מחית גסה. מערבבים את מחית התירס לפולנטה. מתבלים במלח נוסף אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
חמאהחמאה
מרקמרק
מיםמים
תירסתירס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מריתמרית
מקציףמקציף

מרכיבים

1-2 כפות שמן זית כתית מעולהרוטב אדובו, מצ'ילי צ' יפוטלה, אופציונלירוטב אדובו, מצ'ילי צ' יפוטלה, אופציונלי2(חוֹרֶף)אגבה כההאגבה כהה2largesצ'ילי אנצ' ו מיובש, נבלע, זרע וחתך או נקרע לחתיכותצ'ילי אנצ' ו מיובש, נבלע, זרע וחתך או נקרע לחתיכות57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה מיובשת ניו מקסיקו צ'יילס (כ 8), נבעה, זרע לחתוך או נקרע לחתיכותחבילה מיובשת ניו מקסיקו צ'יילס (כ 8), נבעה, זרע לחתוך או נקרע לחתיכות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק בשר בקר (רצוי אורגני)מרק בשר בקר (רצוי אורגני)6ריבס, קצוץ טרי או קפואשוקולד מריר מגורר גס, כגון Lindtשוקולד מריר מגורר גס, כגון Lindt425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית שחורה, שטופה ומרוקנתשעועית שחורה, שטופה ומרוקנת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני תירס קפואים, מופשריםגרעיני תירס קפואים, מופשרים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפולנטה (קמח תירס איטלקי) או קמח תירס רגילפולנטה (קמח תירס איטלקי) או קמח תירס רגיל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמון טחון טריכמון טחון טרי6ציפורן גדולהשום, קצוץשום, קצוץ6ריבס, קצוץ טרי או קפואבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ11 קילו קישואים,קפה אספרסו מיידיקפה אספרסו מיידי6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף במלח נמוך (רצוי אורגני)מרק עוף במלח נמוך (רצוי אורגני)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מקסיקני מיובשאורגנו מקסיקני מיובש1גדולבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1kgsצלעות בשרניות קצרות, עם עצםצלעות בשרניות קצרות, עם עצם2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח6ריבס, קצוץ טרי או קפואקישוטים, כגון פלחי ליים, שמנת חמוצה, בייקון קצוץ מבושל, אדום קצוץ ו/או jalapenos ירוקקישוטים, כגון פלחי ליים, שמנת חמוצה, בייקון קצוץ מבושל, אדום קצוץ ו/או jalapenos ירוק

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לצלעות קצרות בקר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו חתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות מרלו שמנמן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -58 דולר לבקבוק.
ג ' ק מרלו
ג ' ק מרלו
כרם מרלו יושב באזור אלון קנול של עמק נאפה, והוא שוכן עד רכס הרי מאיאקמה בצד המערבי של העמק. האקלים המתון וקרקעות הסחף מעניקים ליין זה איזון נהדר. הטמפרטורות המתונות מאפשרות לענבים אלה לפתח ארומטים עשירים של פטל ודובדבן שחור, אשר מרובדים בשוקולד ומגע עשן המועבר על ידי הזדקנות חבית. קרקעות הסחף עוזרות להביא פירות כהים יותר לאף ולהעניק ליין זה חיך מלא, חזק ומרוכז, בעוד שהאקלים המתון מעניק ליין זה אלגנטיות וחומציות טבעית נפלאה המרימה את היין הזה מתחילתו ועד סופו.