צ'ילי צלעות קצר דורש בערך 4 שעות ו -5 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1078 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 83 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם קמח תירס רגיל, קרוע לחתיכות, קישוטים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש קפה נמס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס קפה שוקולד עם ציפוי קפה כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד טוב כמנה עיקרית. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תחרות צ'ילי שנתית 7: כניסה מס' 2-צלעות קצרות בוף בורגיניון צ'ילי, צ'ילי צלעות קצר, ו צ'ילי צלעות קצר.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מסדרים את הצלעות הקצרות על דף נייר כסף גדול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
4
מפזרים בכל רחבי עם 1 כפית מלח 1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מלח
5
הביאו את הצ 'ילי של ניו מקסיקו, צ' ילי אנצ ' ו ו -1 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני על אש גבוהה. מכסים, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהצ ' ילי פשוט רך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
פלפל צ ' ילי
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מעבירים את התערובת לבלנדר. מחזיקים את החלק העליון בחוזקה, מערבבים עד שמחית הצ ' ילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
7
מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מוסיפים את הצלעות הקצרות בקבוצות ומשחימים מכל הצדדים, 5 עד 6 דקות לכל אצווה, מעבירים את הצלעות הקצרות לקערה בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מוסיפים את השום והבצל האדום לטפטופים שבסיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום
שום
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
קולים עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
11
מערבבים פנימה את הכמון והאורגנו.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו
כמון
12
מוסיפים את מחית הצ ' ילה מהבלנדר, המרק, האגבה והאספרסו; מערבבים לתערובת. מחזירים לסיר את הצלעות הקצרות ואת כל המיצים מהקערה; מערבבים לציפוי. מביאים לרתיחה. מכסים ומכניסים את הסיר לתנור. מבשלים עד שהצלעות רכות מאוד, בערך 2 שעות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
אספרסו
אגבה
מרק
פלפל צ ' ילי
צלעות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
תנור
סיר
13
הטה את הסיר. כף וזורק כל שומן שעולה לפני השטח ובריכות בקצה התחתון. בעזרת מלקחיים מעבירים את הצלעות וכל העצמות הרופפות לתבנית אפייה מסגרת. חותכים בזהירות את הממברנה מכל נתח בשר (נסו לחתוך רק את הממברנה ולא שום בשר). מחק את הממברנות ואת כל העצמות.
מרכיבים שתצטרך
בשר
צלעות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מלקחיים
סיר
14
חותכים את הבשר לקוביות קטנות (זעירות בגודל 1/2 אינץ'). מחזירים את הבשר לרוטב שבסיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
15
מערבבים פנימה את השעועית השחורה. מתבלים את הצ ' ילי בכ-1/4 כפית כל מלח ופלפל. אם תרצה, הוסף את רוטב האדובו בכפיות כדי להגביר את החריפות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב Adobo
שעועית שחורה
פלפל צ ' ילי
16
מעבירים את הצ ' ילי לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
קערה
17
מפזרים את הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
18
כף את פולנטה התירס השמנת לקערות עמוקות. מצקת צ ' ילי מעל.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
פלפל צ ' ילי
תירס
ציוד שתשתמש בו
קערה
מצקת
19
מפזרים בנדיבות שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
20
מגישים עם הקישוטים.
21
הביאו לרתיחה את המרק, 2 1/2 כוסות מים, חמאה ו -1 כפית מלח בסיר כבד וגדול על אש גבוהה. מקציפים בהדרגה את הפולנטה. ממשיכים להקציף עד שהפולנטה מתחילה להתעבות, 2 עד 3 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה. מכסים ומבשלים עד שהפולנטה סמיכה ורכה מאוד, תוך ערבוב לעיתים קרובות בעזרת כף תחתית שטוחה או מרית גומי חסינת חום למניעת הדבקה או צריבה, כ -20 דקות. מערבבים את התירס במעבד מיני עד שנוצר מחית גסה. מערבבים את מחית התירס לפולנטה. מתבלים במלח נוסף אם רוצים.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לצלעות קצרות בקר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו חתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות מרלו שמנמן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -58 דולר לבקבוק.
ג ' ק מרלו
כרם מרלו יושב באזור אלון קנול של עמק נאפה, והוא שוכן עד רכס הרי מאיאקמה בצד המערבי של העמק. האקלים המתון וקרקעות הסחף מעניקים ליין זה איזון נהדר. הטמפרטורות המתונות מאפשרות לענבים אלה לפתח ארומטים עשירים של פטל ודובדבן שחור, אשר מרובדים בשוקולד ומגע עשן המועבר על ידי הזדקנות חבית. קרקעות הסחף עוזרות להביא פירות כהים יותר לאף ולהעניק ליין זה חיך מלא, חזק ומרוכז, בעוד שהאקלים המתון מעניק ליין זה אלגנטיות וחומציות טבעית נפלאה המרימה את היין הזה מתחילתו ועד סופו.