1770 House Meatloaf היא מנה עיקרית קטוגנית . מנה אחת מכילה 639 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -49 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 100 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר עגל טחון, חזיר טחון, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-22 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66% . הציון הזה די טוב. קציץ בשר בית 1770 ,קציץ בשר בית 1770 של אינה גרטן עם רוטב שום , וקציץ בית 1770 של אינה גרטן עם רוטב שום דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
3
מניחים בקערת ערבוב גדולה את בשר העגל, החזיר, הבקר, העירית, התימין, הפטרוזיליה, הביצים, הפנקו, החלב, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
(רצוי בגידול טבעי)
1 קילו בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)
בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(רצוי בגידול טבעי)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
בשר עגל טחון (עדיף בגידול טבעי)
4
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה ומצלמים אותה בשמן זית כתית מעולה. כשהשמן חם מוסיפים למחבת את הסלרי והבצל ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי בגידול טבעי)
פנקו טחון
1 1/3 כוסות פנקו טחון דק
Panko טחון דק
ציוד שתשתמש בו
1 כף פטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה, בתוספת 1 כפית לרוטב
5
מוציאים את הסלרי והבצל מהמחבת ומצננים. כשהתערובת מתקררת מוסיפים אותה לקערת המערבל עם שאר החומרים.
בעזרת ידיים נקיות מערבבים את החומרים עד שהם מתאחדים היטב והכל מתפזר בצורה אחידה.
7
מניחים פיסת נייר אפייה על תבנית יריעה (צריכה להיות לה דפנות בגובה של 1 1/2 אינץ' לפחות כדי למנוע נזילת שומן מהתבנית).
ציוד שתשתמש בו
(רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מניחים את הבשר על תבנית הסדין, טופחים עליו ומחוררים אותו כדי להסיר כיסי אוויר. מעצבים את הבשר לכיכר (בערך 14 1/2 אינץ' אורך על 5 אינץ' רוחב על 2 אינץ' גובה).
מרכיבים שתצטרך
אגרוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מכניסים את התבנית לתנור ואופים 40 עד 50 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על טמפרטורה פנימית של 155 עד 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוציאים את קציץ הבשר מהתנור ונותנים לו לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
בינתיים, לרוטב, משלבים את המרק, השום הקלוי והחמאה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים כ-10 עד 15 דקות, או עד שמסמיך קלות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מוסיפים 1 כפית מכל אחד מהטימין הקצוץ, העירית והפטרוזיליה. פורסים את קציץ הבשר למנות הגשה ומפזרים את הרוטב החם על הקציץ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
קברנה סוביניון וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי עבור קציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. אתה יכול לנסות את Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.