קושימומחה
מוכן ב1 ש, 22 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

1770 בית קציץ בשר

1770 בית קציץ בשר
1770 House Meatloaf היא מנה עיקרית קטוגנית . מנה אחת מכילה 639 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -49 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 100 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר עגל טחון, חזיר טחון, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-22 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66% . הציון הזה די טוב. קציץ בשר בית 1770 ,קציץ בשר בית 1770 של אינה גרטן עם רוטב שום , וקציץ בית 1770 של אינה גרטן עם רוטב שום דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
3
מניחים בקערת ערבוב גדולה את בשר העגל, החזיר, הבקר, העירית, התימין, הפטרוזיליה, הביצים, הפנקו, החלב, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
(רצוי בגידול טבעי)(רצוי בגידול טבעי)
1 קילו בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)1 קילו בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)
בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(רצוי בגידול טבעי)(רצוי בגידול טבעי)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
בשר עגל טחון (עדיף בגידול טבעי)בשר עגל טחון (עדיף בגידול טבעי)
4
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה ומצלמים אותה בשמן זית כתית מעולה. כשהשמן חם מוסיפים למחבת את הסלרי והבצל ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי בגידול טבעי)(רצוי בגידול טבעי)
פנקו טחוןפנקו טחון
1 1/3 כוסות פנקו טחון דק1 1/3 כוסות פנקו טחון דק
Panko טחון דקPanko טחון דק
ציוד שתשתמש בו
1 כף פטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה, בתוספת 1 כפית לרוטב1 כף פטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה, בתוספת 1 כפית לרוטב
5
מוציאים את הסלרי והבצל מהמחבת ומצננים. כשהתערובת מתקררת מוסיפים אותה לקערת המערבל עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה, בתוספת 1 כפית לרוטבפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה, בתוספת 1 כפית לרוטב
8 עד 10 שיני שום צלויות8 עד 10 שיני שום צלויות
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)2/3 כוס חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
6
בעזרת ידיים נקיות מערבבים את החומרים עד שהם מתאחדים היטב והכל מתפזר בצורה אחידה.
7
מניחים פיסת נייר אפייה על תבנית יריעה (צריכה להיות לה דפנות בגובה של 1 1/2 אינץ' לפחות כדי למנוע נזילת שומן מהתבנית).
ציוד שתשתמש בו
(רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)(רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מניחים את הבשר על תבנית הסדין, טופחים עליו ומחוררים אותו כדי להסיר כיסי אוויר. מעצבים את הבשר לכיכר (בערך 14 1/2 אינץ' אורך על 5 אינץ' רוחב על 2 אינץ' גובה).
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מכניסים את התבנית לתנור ואופים 40 עד 50 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על טמפרטורה פנימית של 155 עד 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוציאים את קציץ הבשר מהתנור ונותנים לו לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
בינתיים, לרוטב, משלבים את המרק, השום הקלוי והחמאה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים כ-10 עד 15 דקות, או עד שמסמיך קלות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מוסיפים 1 כפית מכל אחד מהטימין הקצוץ, העירית והפטרוזיליה. פורסים את קציץ הבשר למנות הגשה ומפזרים את הרוטב החם על הקציץ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום

מרכיבים

4806 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף או בקרציר עוף או בקר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה3(חוֹרֶף)חמאה, בטמפרטורת החדרחמאה, בטמפרטורת החדר2ביוןסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק3largesביצים (רצוי אורגני)ביצים (רצוי אורגני)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)chopped, fresh chives, plus 1 teaspoon for the saucechopped, fresh chives, plus 1 teaspoon for the sauce1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)chopped, fresh thyme leaves, plus 1 teaspoon for the saucechopped, fresh thyme leaves, plus 1 teaspoon for the sauce454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ground beef (preferably naturally-raised)ground beef (preferably naturally-raised)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ground pork (preferably naturally-raised Berkshire)ground pork (preferably naturally-raised Berkshire)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ground veal (preferably naturally-raised)ground veal (preferably naturally-raised)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ground veal (preferably naturally-raised)ground veal (preferably naturally-raised)2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית1גדולבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק80אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)finely ground Pankofinely ground Panko1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)chopped, fresh Italian parsley, plus 1 teaspoon for the saucechopped, fresh Italian parsley, plus 1 teaspoon for the sauce8ציפורןחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה1636 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקwhole milk (preferably hormone- and antibiotic-free)whole milk (preferably hormone- and antibiotic-free)

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קברנה סוביניון וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי עבור קציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. אתה יכול לנסות את Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.