קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

ראש צלעות עשבי תיבול

ראש צלעות עשבי תיבול
פריים ריב עם עשבי תיבול היא מנה עיקרית המגישה 8. תמורת $5.37 למנה , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 733 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -65 גרם שומן . 77 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם ליום האהבה . גשו לסופר וקנו מלח, מרק בקר, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-5 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72% , וזה טוב. פריים ריב עם עשבי תיבול , צלי פריים צלעות עשבי תיבול , ופריים צלע עם שום ועשבי תיבול דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים את ששת המרכיבים הראשונים במעבד מזון; מכסים ומקציפים עד לקצוץ דק.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים שמן, פלפל ומלח; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה. לשפשף את הצלי.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מניחים על רשת בתבנית צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
אופים, ללא כיסוי, 1-3/4 עד 2-1/4 שעות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוציאים את הצלי לצלחת הגשה ושומרים חם; לתת לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
7
בינתיים, בסיר קטן, מביאים מרק ויין לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל-1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה ומלח. פרוסות צלי; להגיש עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לפריים ריב. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Clos Pegase Mitsuko's Vineyard Pinot Noir עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-28 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר של קלו פגאסה מיצוקו
כרם פינו נואר של קלו פגאסה מיצוקו
לפינו נואר 2012 יש ניחוחות מפתים עמוקים של דובדבנים אדומים ושחורים ו-olallieberry המודגשים על ידי פטריות פורצ'יני מיובשות, תה פו-אר, תבלינים מתוקים וקוביות של קטורת כנסייה. היין משיי וחסר תפרים בפה, מאזן בשרניות עם חומציות מושלמת ותחושת פה שופעת.