24 קאפקייקס זהב
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה אדיר. נסו 24 קאפקייקס זהב, 24 קארוט קאפקייקס זהב Recope, ו סיר של עוגות זהב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, אבקת אפייה, מלח ואגוז מוסקט בקערה בינונית. בקערה בינונית נוספת, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, להכות את הביצים, סוכר, סוכר חום, ושמן קנולה עד אור עבה. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף את תערובת הקמח, פועם רק עד מעורבב. מערבבים בוניל, גזר, ואגוזים עד מעורבב היטב.
קו 12 כוס קאפקייק או מאפין פאן 2/3-מלא עם הבלילה.
אופים עד שהקאפקייקס נושפים וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -20 דקות. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
עבור הציפוי: מקציפים חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עד שמנת (2-3 דקות). הפחת מהירות נמוכה והוסף אבקת סוכר ב 2 חלקים המשלבים תמצית וניל 1/2 דרך דרך ומערבבים עד משולב (גירוד קירות עם מרית גומי בכל פעם).
מוסיפים קינמון ומקפלים ביד לציפוי.
בנדיבות פרוסט כל קאפקייק עם שקית מאפה לחתוך 1/2 אינץ ' מהקצה.
הוסף זהב אכילים נצנצים כוכבים אם תרצה.