3 מוסקטרים תוצרת בית
מוסקטרים 3 תוצרת בית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-163 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. אם יש לך סוכר, אבקת קקאו, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תות 3 מוסקטרים פאדג, שוקו חם 3 מוסקטרים עוגיות עקיצות, ו עוגת גלידה תוצרת בית Crunchies & פגז קסם תוצרת בית.
הוראות
הפוך את מרנג: קל גריז 8 " מחבת עוגה מרובע ולהניח בצד.
מניחים את החלבונים ביצה בקערה מערבל דוכן (או בקערה גדולה & להשתמש מערבל יד). התאם את המיקסר עם הקובץ המצורף והקבוצה aside.In סיר רוטב קטן מאוד (באמת, הקטן ביותר שיש לך), לשלב את הסוכר והמים. מבשלים יחד, ערבוב מדי פעם עם מרית עמיד בחום עד הסוכר מתמוסס. מעת לעת, מברשת את הצדדים של הסיר למטה עם מברשת מאפה טבול במים כדי לשטוף את כל גבישי סוכר המצטברים על הצדדים של הסיר. כאשר התערובת רושמת 104° על מדחום ממתקים, להתחיל להצליף את החלבונים ביצה במהירות בינונית, להמשיך להכות עד צורות מרנג נוקשה.כאשר סירופ סוכר רושם240, בזהירות לשפוך את הסירופ החם בזרם יציב על מרנג, עם המיקסר עדיין פועל. לאחר הסירופ כבר משולב באופן מלא, להוסיף תמצית וניל. שוט עד מגניב; לכבות מיקסר, אבל להשאיר את מקצפת להקציף במקום.
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס, מלח ומים בסיר רוטב קטן. לבשל, כמו בתערובת הראשונה, עד התערובת רושמת 280°. מיד לכבות את החום.
סיים את הממתקים: עם המיקסר במהירות הנמוכה ביותר, לאט לשפוך את סירופ הסוכר על מרנג. המשך ערבוב עד incorporated באופן מלא. מיד להוסיף את אבקת הקקאו ומערבבים עד רק בשילוב. כבה את המיקסר.
יוצקים את התערובת לתוך מחבת העוגה מוכן, לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 6 שעות (ועד 2
חותכים ומטבלים את הממתקים: יש שני מגשי גיליון מרופדים קלף בצד.
הסר את הממתקים מן מחבת העוגה (לשחרר את הקצוות עם סכין או מגרד הספסל, לקלף את נוגט עם האצבעות) ולהעביר ללוח חיתוך. עם סכין שף, לחתוך את הבלוק של נוגט לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לשש חתיכות.
להעביר את הממתקים לחתוך לאחד מחבתות גיליון מוכן להקפיא עד הצורך.בינתיים, להמס ו/או למתן את השוקולד.
מעבירים את השוקולד המוכן לקערה קטנה.השתמש במזלג כדי להפיל כל חתיכה נוגט, אחד בכל פעם, לתוך השוקולד. דאנק כל אחד מתחת לשוקולד כדי להבטיח אפילו ציפוי ולאחר מכן להשתמש במזלג כדי להרים אותו בחזרה החוצה. חתיכות נוגט אולי לשקוע קצת מעל המזלג, אבל יישר בחזרה החוצה במהלך הצעד הבא.גרור את הקצה התחתון של הממתקים על השפה של הקערה כדי להסיר עודף שוקולד, ולאחר מכן להעביר את השוקולד מצופה נוגט למחבת גיליון מוכן השני. לקבלת מראה מוסקטרים 3 אותנטי, להשתמש במזלג כדי ליצור סימני חשיש בשוקולד לפני שהוא מתמצק.עבור שוקולד מחוסם, פשוט לחכות שוקולד כדי להתמצק. עבור שוקולד לא מחודד, לקרר את הממתקים עד התגבשות. לקבלת המראה הנקי ביותר, השתמש בסכין חדה כדי לקצץ כל שוקולד עודף מכל ממתק.
העבר את הסורגים המוגמרים למכולה אטומה.חטיפי שוקולד לא מחודדים חייבים להיות מאוחסנים במקרר, שם הם יחזיקו מעמד במשך כמה שבועות. ניתן לאחסן שוקולד מחוסם בטמפרטורת החדר.