קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

3 מוסקטרים תוצרת בית

3 מוסקטרים תוצרת בית
מוסקטרים 3 תוצרת בית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-163 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. אם יש לך סוכר, אבקת קקאו, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תות 3 מוסקטרים פאדג, שוקו חם 3 מוסקטרים עוגיות עקיצות, ו עוגת גלידה תוצרת בית Crunchies & פגז קסם תוצרת בית.

הוראות

1
הפוך את מרנג: קל גריז 8 " מחבת עוגה מרובע ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2
מניחים את החלבונים ביצה בקערה מערבל דוכן (או בקערה גדולה & להשתמש מערבל יד). התאם את המיקסר עם הקובץ המצורף והקבוצה aside.In סיר רוטב קטן מאוד (באמת, הקטן ביותר שיש לך), לשלב את הסוכר והמים. מבשלים יחד, ערבוב מדי פעם עם מרית עמיד בחום עד הסוכר מתמוסס. מעת לעת, מברשת את הצדדים של הסיר למטה עם מברשת מאפה טבול במים כדי לשטוף את כל גבישי סוכר המצטברים על הצדדים של הסיר. כאשר התערובת רושמת 104° על מדחום ממתקים, להתחיל להצליף את החלבונים ביצה במהירות בינונית, להמשיך להכות עד צורות מרנג נוקשה.כאשר סירופ סוכר רושם240, בזהירות לשפוך את הסירופ החם בזרם יציב על מרנג, עם המיקסר עדיין פועל. לאחר הסירופ כבר משולב באופן מלא, להוסיף תמצית וניל. שוט עד מגניב; לכבות מיקסר, אבל להשאיר את מקצפת להקציף במקום.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
סם גסם ג
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס, מלח ומים בסיר רוטב קטן. לבשל, כמו בתערובת הראשונה, עד התערובת רושמת 280°. מיד לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
סיים את הממתקים: עם המיקסר במהירות הנמוכה ביותר, לאט לשפוך את סירופ הסוכר על מרנג. המשך ערבוב עד incorporated באופן מלא. מיד להוסיף את אבקת הקקאו ומערבבים עד רק בשילוב. כבה את המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
סם גסם ג
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את התערובת לתוך מחבת העוגה מוכן, לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 6 שעות (ועד 2
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
4
או עד מקורר לחלוטין.
5
חותכים ומטבלים את הממתקים: יש שני מגשי גיליון מרופדים קלף בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
6
הסר את הממתקים מן מחבת העוגה (לשחרר את הקצוות עם סכין או מגרד הספסל, לקלף את נוגט עם האצבעות) ולהעביר ללוח חיתוך. עם סכין שף, לחתוך את הבלוק של נוגט לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לשש חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
נוגטנוגט
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
להעביר את הממתקים לחתוך לאחד מחבתות גיליון מוכן להקפיא עד הצורך.בינתיים, להמס ו/או למתן את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
8
מעבירים את השוקולד המוכן לקערה קטנה.השתמש במזלג כדי להפיל כל חתיכה נוגט, אחד בכל פעם, לתוך השוקולד. דאנק כל אחד מתחת לשוקולד כדי להבטיח אפילו ציפוי ולאחר מכן להשתמש במזלג כדי להרים אותו בחזרה החוצה. חתיכות נוגט אולי לשקוע קצת מעל המזלג, אבל יישר בחזרה החוצה במהלך הצעד הבא.גרור את הקצה התחתון של הממתקים על השפה של הקערה כדי להסיר עודף שוקולד, ולאחר מכן להעביר את השוקולד מצופה נוגט למחבת גיליון מוכן השני. לקבלת מראה מוסקטרים 3 אותנטי, להשתמש במזלג כדי ליצור סימני חשיש בשוקולד לפני שהוא מתמצק.עבור שוקולד מחוסם, פשוט לחכות שוקולד כדי להתמצק. עבור שוקולד לא מחודד, לקרר את הממתקים עד התגבשות. לקבלת המראה הנקי ביותר, השתמש בסכין חדה כדי לקצץ כל שוקולד עודף מכל ממתק.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
העבר את הסורגים המוגמרים למכולה אטומה.חטיפי שוקולד לא מחודדים חייבים להיות מאוחסנים במקרר, שם הם יחזיקו מעמד במשך כמה שבועות. ניתן לאחסן שוקולד מחוסם בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולדחטיף שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב