30 דקות פילה בורגיניון עם פירה
30 דקות פילה בורגיניון עם פירה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך בייקון, אפיית תפוחי אדמה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פילה מיניון על לובסטר בורסין פירה עם הפחתת מרלו, ארוחת ערב ולנטיין-פילה מיניון עם רוטב דיז'ון חזרת ופירה צ' דר, ו פילה מיניון קלוי, רוטב יין דובדבנים ופירה שום קל.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר מעל חום גבוה; מכסים במים קרים. מביאים לרתיחה; מבשלים 10 דקות או עד רך מאוד.
ניקוז. להחזיר תפוחי אדמה למחבת; להתחמם.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, מניחים בצל בקערה בטוחה במיקרוגל; מכסים במגבת נייר. מיקרוגל ב 4 דקות גבוהות. דק קוצצים 1 (2 אינץ') קוביית tenderloin, ולהניח בצד. טפיחה לייבש את קוביות הבשר שנותרו עם מגבת נייר; מפזרים באופן שווה עם 1/4 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית.
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. ממיסים 1 כף חמאה במחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים קוביות בקר מתובלות; מטגנים 3 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
מוסיפים בשר קצוץ דק ובייקון למחבת; לטגן 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות; לטגן 5 דקות או עד פטריות חום, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שום, טימין קצוץ, וסוכר; לטחון במשך 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הוסף רסק עגבניות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים יין, ומביאים לרתיחה, משפשפים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מבשלים 2 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מוסיפים בצל ומרק; מביאים לרתיחה. לבשל במשך 1 דקה.
שלב 2 כפות מים וקמח בקערה, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים תערובת קמח למחבת; מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להחזיר קוביות בשר משחימות למחבת; לבשל 2 דקות או עד מחומם ביסודיות מבושל עד בינוני נדיר או הרצוי מידת העדינות.
מוסיפים את 1/4 הנותרים מלח כפית, הנותרים 1/4 כפית פלפל, הנותרים 2 כפיות חמאה, וחלב לתפוחי אדמה בסיר; מחית עם מחית תפוחי אדמה עד עקביות הרצוי.
מגישים בשר בקר ורוטב על תפוחי אדמה; מקשטים עם גבעולי טימין, אם תרצה.