מוסיפים את הבצל ומטגנים בעדינות במשך 3-4 דקות, ואז מוסיפים את השום ומבשלים במשך 3-4 דקות נוספות עד מתרככים וצבעונים קלות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מערבבים לתוך הבצל את הלימון שהשתמר, פלפלים קלויים, התבלינים, פירה עגבניות, חומץ וקצת מלח ופלפל. מבשלים בעדינות במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומר
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס קינמון וייטנאמי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מסננים את תפוחי האדמה המבושלים, בהזמנת 400 מ " ל של הנוזל, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה ומניות שמורות למחבת. להעלות לרתיחה, ואז לשים את המחבת בתנור ולכבוש במשך 14-16 דקות עד הזהב (בישלתי אותו במשך כ 25 דקות).