זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -33 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו Pesce all 'acqua pazza (דגים שלוקים ב "מים מטורפים"), Sea Bass all ' Acqua Pazza, ו סנאפר אדום בפצה Acqua (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור כדי 204°.In תנור הולנדי או במחבת סאוט עמוקה על חום בינוני, לחמם את שמן זית 1/4 כוס, להוסיף את השום ואת סאוט, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי, יין, צלפים ומים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בעוד הדגים מתבשלים.מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל ואבק קל משני צידי הפילה עם flour.In מחבת גדולה וחמה מעל חום גבוה, מחממת את שמן הזית 2/3 כוס עד כמעט עישון. מסדרים את הדגים, צד העור למטה, במחבת ומטגנים עד הזהב מתחת, 2 עד 3 דקות. באמצעות מרית מחוררת, להעביר את הדגים לנוזל רותח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את עגבניות השרי והעגבניות המיובשות בתנור ואת הזיתים. חזור לרתיחה, להעביר את המחבת לתנור ואופים במשך 10 דקות. להחזיר את המחבת אל הכיריים ולהגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים את הדגים לקערות בודדות מחוממות. מבשלים את הנוזל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מפחית 6 כוסות, 4 עד 5 דקות. לטעום את הרוטב ולהתאים את התבלינים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מפזרים את הפטרוזיליה והזיליקום על הדגים ומכניסים את הרוטב על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
טפטוף עם שמן שום ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
7
מגיש 6.* כדי להפוך עגבניות מיובשות בתנור, לבחור את עגבניות שזיף בשלות זמין. מחממים תנור ל-300F.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגר
עגבניות שזיף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חותכים כל עגבניה לאורכו לרבעים ולסדר, בצד פרוס למעלה, על מתלה חוט להגדיר על תבנית אפייה. מעטרים את העגבניות קלות בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
9
אופים את העגבניות עד שהם איבדו הרבה מהנוזל שלהם והתכווצו במידה ניכרת, על 2 שעות.