Adobo עוף בגריל
עוף בגריל Adobo עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מים, רוטב סויה, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Delicioso Adobo עוף בגריל, עוף אדובו בגריל (פולו אדובדו), ו קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ואח שמן קל.
בסיר גדול, מערבבים רוטב סויה, מים, חומץ, דבש, שום, עלי דפנה ופלפל. מביאים את התערובת לרתיחה, ומניחים את העוף לתוך הסיר. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 35 עד 40 דקות.
הסר עוף, לנקז על מגבות נייר, ולהניח בצד. השליכו את עלי המפרץ. להחזיר את התערובת לרתיחה, ומבשלים עד מופחת על 1 1/2 כוסות.
מניחים עוף על הגריל מוכן, על 5 דקות בכל צד, עד השחמה פריך.
מגישים עם תערובת רוטב הסויה הנותרת.