Adobong Pusit (דיונון אדובו)
Adobong Pusit (דיונון אדובו) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 5 מנות. במנה עיקרית זו יש 259 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך רוטב סויה, מים, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Adobong Pusit sa Gata, Inihaw na Pusit (דיונון בגריל), ו Ginisang Pusit (דיונון בעגבניות ובצל) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הדיונון, חומץ, ומים בסיר קטן מעל חום בינוני; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים 10 דקות.
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר על חום בינוני; מבשלים ומערבבים את הבצל והשום בשמן החם עד מתרכך, 5 עד 7 דקות. מערבבים את רוטב העגבניות והסויה לתוך התערובת.
יוצקים את תערובת הדיונון לתוך הסיר ומביאים לרתיחה; מבשלים יחד עוד 20 דקות.