Aguadita (מרק עוף פרואני)
Aguadita (מרק עוף פרואני) נטול גלוטן,, וטבעוני מרק. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם עלי כוסברה, לימונים, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרם פרואני של מרק עוף, תירס, פלפל ומרק עוף בסגנון פרואני, ו Aguadito De Pollo (מרק עוף ואורז פרואני) (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את העוף במים קרים ולהסיר ולהשליך את הקרביים (או להפריש לשימוש אחר). שים עוף, כרישה, סלרי, גזר, זנגביל, שום, ו 5 ליטרים מים קרים לתוך סיר 8 ליטר. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ברפרוף מדי פעם, עד מרק הופך עשיר וזהב, 3 1â " 2 שעות. באמצעות מלקחיים, להעביר עוף לצלחת גדולה; להפריש. הגדר מסננת בסדר מעל סיר נקי ומתח מרק לתוך סיר; להשליך ירקות.
מוסיפים תפוחי אדמה למרק, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים מאוד, כ -25 דקות. בינתיים, להסיר ולהשליך את העור מן העוף. משוך את בשר העוף מן הפגר; להשליך פגר. לקרוע בשר עוף לתוך בגושים בגודל שונים, מ די קטן כדי די עבה. מרקם מגוון הוא הטוב ביותר. מביאים את המרק לרתיחה על חום גבוה.
מוסיף את האורז ותירס (או hominy) חתיכות; לבשל עד אל דנטה, על 10 דקות.
מוסיף את הכוסברה טחון חתיכות עוף שמורות ולאפשר להם להתחמם דרך. מרק העונה עם מלח ופלפל. מחלקים מרק, חלק מהעוף, תפוח אדמה וחתיכת תירס בין 6 קערות הגשה עמוקות.
מקשטים כל מנה עם ביצים מבושלות וכמה כוסברה, בצל ירוק, לימונים ורוטב חריף.