Awendaw שום ועשב
Awendaw שום-ו-עשב עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם גבינת פרמזן, עירית, טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 35%. מתכונים דומים: לחם שום עשבי תיבול כפול, מטבל שום ועשבים, ו מטבל שמנת שום עשב.
הוראות
תביא 1 כפית. מלח 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. בהדרגה לטאטא שיבולת שועל, ולחזור לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, 15 דקות או עד מעובה.
הסר גריסים מחום, וקצף בחמאה.
לטאטא על רבע תערובת שיבולת שועל חם לתוך ביצים; לטאטא תערובת ביצה לתוך תערובת שיבולת שועל חם הנותרים. בהדרגה להקציף בחלב.
להקציף בקמח תירס ונשאר 1/2 כפית. מלח. מערבבים בגבינת פרמזן, פטרוזיליה, בזיליקום, עירית, טרגון, שום ופלפל שחור.
יוצקים תערובת שיבולת שועל לתוך משומן קל 2 1/2-qt. צלחת אפייה.
אופים ב 375 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות או עד חום זהוב ולהגדיר.