B-52 ברים עשויים להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קוקוס, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), חמישה מרכיבים כפול שוקולד דובדבן פיסטוקים אנרגיה ברים {חקיין לארה ברים}, ו חמאת בוטנים קרמל עוגיות חמאה {ברים מיליונר} (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הקרום, להמיס 1 כוס חמאה בסיר כבד על אש נמוכה, לטאטא את הסוכר, קקאו, וביצים. מערבבים את ליקר הקפה, ומקציפים כל הזמן עד שהתערובת מתעבה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מערבבים את פירורי קרקר גרהם עם קוקוס ואגוזים בקערה, ומערבבים לתוך תערובת הקקאו. גריז צלחת מרובעת 9x13 אינץ ' או קו עם נייר שעווה משומן, לארוז את תערובת פירור לתוך החלק התחתון של המנה. מקררים את הקרום בעת ביצוע המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
זילוף בצורת לב
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים 1/2 כוס חמאה, סוכר ממתקים, אבקת פודינג וליקר שמנת אירי לתוך קערה ערבוב, ומכה עם מיקסר חשמלי עד התערובת חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אבקת פודינג
ליקר קרם
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקו
4
מורחים את המילוי על הקרום, ומקררים את המנה עד המילוי יש להגדיר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
ממיסים את שבבי השוקולד ו 2 כפות חמאה בחלק העליון של דוד כפול על מים חמים, ערבוב עד התערובת חלקה מעורבב היטב. מערבבים את הליקר הכתום, ומטפטף את המילוי על מילוי פודינג כדי לכסות לחלוטין. להחזיר את המנה למקרר, וצינה עד הציפוי התקשח, לפחות 1 שעה. כדי לחתוך, להפעיל סכין חדה מתחת למים חמים לחתוך את הסורגים עם הסכין המחומם, reheating הסכין לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ליקר תפוזים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך