Bengaladumpa Vepudu (מוקפץ תפוחי אדמה)
Bengaladumpa Vepudu (מוקפץ תפוחי אדמה) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן בישול, פלפל טחון, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה די טוב. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, ו בקר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה. מטגנים את פלפלים צ ' ילה אדומים יבשים, זרעי כמון, דאל אוראד, זרעי חרדל בשמן החם עד הזרעים מתחילים להתיז.
מוסיפים את עלי הקארי וממשיכים לבשל עוד 30 שניות. מערבבים את תפוחי האדמה לתוך התערובת. מתבלים במלח. מבשלים ומערבבים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
מפזרים את הפלפל האדום ואבקת כמון על תפוחי האדמה; מבשלים עוד 2 עד 3 דקות.