Bistec Argentino al Chimichurri (סטייק עם רוטב צ'ימיצ'ורי)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביסטק ארגנטינו אל Chimichurri (סטייק עם רוטב Chimichurri). המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון דל פחמימות, יש 244 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך מלח ופלפל, סטייקים מותניים העליון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סטייק עם רוטב צ'ימיצ' ורי (Carne con Chimichurri), Chimichurri הטוב ביותר : מרינדה Chimichurri ורוטב סטייק, ו סטייק עם רוטב צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך chimichurri, לשלב כוסברה, חומץ, שמן, שום, adobo, אורגנו, פלפל, פתיתי צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ 'ימיצ' ורי.
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-
2
יש לשטוף בשר בקר, לטפוח יבש, ולשפשף בכל רחבי עם תערובת תיבול סטייק.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
במחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום בינוני גבוה, להמיס 1 כפית חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הניחו סטייקים במחבת ומבשלים, הופכים לפי הצורך, לחומים בכל הצדדים, כולל קצוות, כ -10 דקות בסך הכל לנדיר מאוד (אדום במרכז, לחתוך כדי לבדוק). עבור בינוני נדיר, לבשל 2 או 3 דקות יותר. כדי להפחית את הפיזור, לנגב שומן ממחבת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר סטייקים למגש; להתחמם. אם חתיכות חרוך כהה נמצאים במחבת, למחוק עם מגבת נייר.