קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות44
מגזין

Bollito Misto

Bollito Misto
Bollito Misto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פלפל, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Bollito Misto, בקר בריסקט "bollito" עם עגבניות שרי Conserva, ו Frito Misto.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר צמה גדול מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל. צורבים את הבשר, משחימים אותו משני הצדדים, בערך 5 דקות בצד. בזהירות להוסיף את המניה ומספיק מים רק כדי לכסות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיף את הבצל, סלרי, עלה דפנה. מביאים את הנוזל לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, כיסוי, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה ומבשלים עד שהבשר רך, כשעה נוספת. בזהירות להרים את הבשר, מניחים על קרש חיתוך, ומכסים בנייר כסף. מסננים את הירקות מהמלאי. השליכו את הסלרי, הבצל ועלה המפרץ. מסדרים את הגזרים ותפוחי האדמה על מגש ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם. המשך לבשל את המניה חשופה מעל חום בינוני עד מופחת בחצי, כ 20 דקות. בינתיים, לחתוך את הבשר נגד התבואה, בזווית. מסדרים את הבשר לצד הגזרים ותפוחי האדמה על המגש. כאשר המניה מצטמצמת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעבירים לצלחת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מגישים Misto Bollito עם רוטב וקערות של רוטב Gorgonzola וסלסה ורדה.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
GorgonzolaGorgonzola
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
שים את כל החומרים במעבד מזון ולשלב עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מגישים בצלחת צדדית.
8
בקערה, מערבבים את כל החומרים יחד עד בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
מגישים בצלחת צדדית.

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי בשר או מרק בשרמלאי בשר או מרק בשר0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסצלפים קצוציםצלפים קצוצים4גזר, קלופים וחותכים לשלישיםגזר, קלופים וחותכים לשלישים4גבעולי סלרי, לחתוך 1/2גבעולי סלרי, לחתוך 1/211 כף אורגנו מיובשחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2ציפורןשום, טחוןשום, טחון113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'GorgonzolaGorgonzola2חתיכות טופי הית' בררוטב חריף, או 1/4 כפית פתיתי פלפל אדוםרוטב חריף, או 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2בצל, קלופים ורבעיםבצל, קלופים ורבעים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה קצוצים, על חבורה 1עלי פטרוזיליה קצוצים, על חבורה 1454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה רותחיםתפוחי אדמה רותחים0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות10שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2שאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ שריחומץ שרי2קילוגרםבשר בקר או עגול העליוןבשר בקר או עגול העליון9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרעל מים, מספיק כדי לכסות את הבשרעל מים, מספיק כדי לכסות את הבשר