Bollito Misto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פלפל, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Bollito Misto, בקר בריסקט "bollito" עם עגבניות שרי Conserva, ו Frito Misto.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר צמה גדול מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל. צורבים את הבשר, משחימים אותו משני הצדדים, בערך 5 דקות בצד. בזהירות להוסיף את המניה ומספיק מים רק כדי לכסות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה ומבשלים עד שהבשר רך, כשעה נוספת. בזהירות להרים את הבשר, מניחים על קרש חיתוך, ומכסים בנייר כסף. מסננים את הירקות מהמלאי. השליכו את הסלרי, הבצל ועלה המפרץ. מסדרים את הגזרים ותפוחי האדמה על מגש ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם. המשך לבשל את המניה חשופה מעל חום בינוני עד מופחת בחצי, כ 20 דקות. בינתיים, לחתוך את הבשר נגד התבואה, בזווית. מסדרים את הבשר לצד הגזרים ותפוחי האדמה על המגש. כאשר המניה מצטמצמת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעבירים לצלחת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן