קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות44
מגזין

Bollito Misto

Bollito Misto
Bollito Misto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פלפל, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Bollito Misto, בקר בריסקט "bollito" עם עגבניות שרי Conserva, ו Frito Misto.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר צמה גדול מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל. צורבים את הבשר, משחימים אותו משני הצדדים, בערך 5 דקות בצד. בזהירות להוסיף את המניה ומספיק מים רק כדי לכסות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את הבצל, סלרי, עלה דפנה. מביאים את הנוזל לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, כיסוי, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה ומבשלים עד שהבשר רך, כשעה נוספת. בזהירות להרים את הבשר, מניחים על קרש חיתוך, ומכסים בנייר כסף. מסננים את הירקות מהמלאי. השליכו את הסלרי, הבצל ועלה המפרץ. מסדרים את הגזרים ותפוחי האדמה על מגש ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם. המשך לבשל את המניה חשופה מעל חום בינוני עד מופחת בחצי, כ 20 דקות. בינתיים, לחתוך את הבשר נגד התבואה, בזווית. מסדרים את הבשר לצד הגזרים ותפוחי האדמה על המגש. כאשר המניה מצטמצמת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעבירים לצלחת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מגישים Misto Bollito עם רוטב וקערות של רוטב Gorgonzola וסלסה ורדה.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
GorgonzolaGorgonzola
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
שים את כל החומרים במעבד מזון ולשלב עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מגישים בצלחת צדדית.
8
בקערה, מערבבים את כל החומרים יחד עד בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מגישים בצלחת צדדית.