קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

Braccialoni

Braccialoni
ייתכן שברצ'יוני הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 594 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. לך לחנות ותביא פרושוטו, סטייק עגול, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
בשר קילו דק ככל האפשר, אני מקווה 1/4 אינץ עבה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
טפטוף או מברשת עם 1 כף שמן זית, ואז מפזרים שכבה דקה של פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
שכבת הפרושוטו על הפירורים, ומפזרים פירורי לחם שנותרו, וביצים מבושלות קשות קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פרושוטופרושוטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מגלגלים את הבשר לתוך ספירלה הדוקה, ומאובטחים עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול, או סיר מלאי על חום בינוני גבוה. צורב את הצד החיצוני של הצלי מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
יוצקים רוטב ספגטי על הצלי, ומפחיתים את החום עד בינוני-נמוך. כיסוי ומבשלים במשך 2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
7
הסר את הבשר מן הרוטב למגש, ולתת לעמוד במשך 15 דקות. מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים ספגטי ומבשלים עד מכרז, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
ניקוז.
10
לגלף את הבשר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
מגישים עם ספגטי ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casan אמה קיאנטי Classico. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.