Bracciole (לחמניות סטייק צד)
, שהוא מוצק. מתכונים דומים: Bracciole (לחמניות סטייק צד), סטייק צלע, ו סטייק צלע.
הוראות
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; לבשל ולערבב בצל בשמן החם עד מכרז, על 10 דקות. מתבלים עם 1 כפית מלח ופלפל כפית 1.
מערבבים פטרוזיליה, שום, גבינת פרמזן, ביצה, 1 קמצוץ מלח, ו 1 קמצוץ פלפל בקערה; לטפטף על 1 כף שמן זית, תוך ערבוב מתמיד, עד עקביות דביק הוא הגיע.
מורחים פטרוזיליה מילוי שכבה דקה על גבי סטייק אגף; רול סטייק בסגנון ג ' לי רול ולהדק חתיכת סיום לסטייק עם קיסמים כדי להכיל מילוי.
יוצקים הנותרים 1 כף שמן זית למחבת עם בצל על אש בינונית; לבשל סטייק רול בתערובת הבצל, הפיכת סטייק עד השחמה מכל הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מוסיפים רוטב עגבניות, סוכר ועגבניות קצוצות לתערובת הסטייק; מבשלים על אש נמוכה מאוד עד שהסטייק מבושל דרך והרוטב מופחת מעט, 1 עד 1 1/2 שעות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.