Braciole עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 89 גרם חלבון, 68 גרם שומן, ובסך הכל 1173 קלוריות. מתכון זה מכסה 69% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 40 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו עגבניות עגולות, משומרות, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 97%. נסו את Braciole, Braciole ו-Pammie's Braciole (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מצפים מחבת גדולה בשמן זית, מוסיפים את הפנצ'טה ומביאים את המחבת לאש בינונית. מבשלים את הפנצ'טה עד שהיא משחימה ופריכה, בערך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקים
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מטבל תרד וארטישוק
2
מוסיפים את הבצל והפלפל האדום הכתוש ומערבבים לשילוב עם הפנצ'טה. מתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים את הבצלים עד שהם רכים וארומטיים מאוד, כ-7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום או 1/2 כפית בזיליקום מיובש, מפורר
פנצ ' טה
פלפל ירוק, קצוץ דק
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
3
בזמן שהבצל מתבשל, מערבבים בקערה גדולה את הלחם והחלב. מערבבים לאיחוד ונותנים לשבת עד שהלחם סופג את החלב ורך מאוד. השתמשו בידיים שלכם כדי להיכנס לשם ובאמת לכווץ הכל ביחד. לְהַזמִין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק, קצוץ דק
עלה חסה, קצוץ דק (ארוז קלות)
9 פרוסות לימון טרי
ציוד שתשתמש בו
4 עד 5 פאונד תפוחים חמוצים לא קלופים, מחולקים
4
מוסיפים את השום למחבת עם הפנצ'טה והבצל ומטגנים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
פלפל ירוק, קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
מטבל תרד וארטישוק
5
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח, לפי הטעם, ומקפיצים עד שהפטריות רכות ושחררו את הלחות שלהן, כ-4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם מרק שום צלוי, לא מדולל
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
6
מסירים את התערובת מהאש ומערבבים פנימה את התרד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול שום ועשבי תיבול
7
מוסיפים את תערובת הבצל/פטריות ללחם השמור ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
עם מרק שום צלוי, לא מדולל
עלה חסה, קצוץ דק (ארוז קלות)
פלפל ירוק, קצוץ דק
8
מוסיפים את הצנוברים, הפרובולונה והפרמיג'אנו-רג'אנו ומערבבים לאיחוד. טועמים כדי לוודא שהתערובת טעימה ומתבלים במלח לפי הטעם אם צריך. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
צנוברים
פרובולון
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
9
מניחים את פרוסות הבקר בין 2 חתיכות של ניילון נצמד ודופקים בעדינות בעזרת פטיש בשר כדי לשטח את הפרוסות. שים בערך 1/4 כוס מילוי על קצה אחד של כל אחת מפרוסות הבקר הנגוע ומגלגלים. מהדקים את הלחמניות בעזרת קיסמים. חזור על תהליך זה עם שאר הבקר והמלית.
מרכיבים שתצטרך
1 כיכר (1 פאונד) בצק לחם מחיטה מלאה קפוא, מופשר
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
2 צ'ילי פרזנו, פרוסים לחצי
(20 מקלות בסך הכל)
ציוד שתשתמש בו
1 חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
מרכך בשר
לב סוכריות ורוד
10
מצפים סיר גדול ורחב בשמן זית ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את לחמניות הבקר במלח, לפי הטעם, ומשחימים מכל הצדדים. כאשר לחמניות הבקר שחומות מכל הצדדים, מוציאים אותן מהמחבת ושומרים. מכינים את הרוטב באותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקים
1 כיכר (1 פאונד) בצק לחם מחיטה מלאה קפוא, מופשר
ציפורן טחון וקינמון
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
מטבל תרד וארטישוק
1 כוס תפוחי אדמה מבושלים
11
מוציאים את השמן מהסיר שהבשר הושחם בו זה עתה.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
6 כוסות מים צוננים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תפוחי אדמה מבושלים
12
מוסיפים ציפוי קל של שמן זית טרי ומוסיפים את הבצל והפלפל האדום הכתוש. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומניחים את הסיר על אש בינונית. להזיע את הבצלים עד שהם שקופים וארומטיים מאוד, כ-7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום או 1/2 כפית בזיליקום מיובש, מפורר
קרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקים
פלפל ירוק, קצוץ דק
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תפוחי אדמה מבושלים
13
מוסיפים את השום ומטגנים עוד 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות והיין האדום ומבשלים במשך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
יין אדום
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
14
מוסיפים את העגבניות ו-2 כוסות מים ומתבלים במלח, לפי הטעם. מחזירים את לחמניות הבקר למחבת ומכניסים אותן לרוטב. מביאים את הרוטב לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהבשר רך מאוד וטעים, בערך 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח בטעמים (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 כיכר (1 פאונד) בצק לחם מחיטה מלאה קפוא, מופשר
ציפורן טחון וקינמון
צבע מאכל נוזלי אדום, צהוב, ירוק וכחול
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
מטבל תרד וארטישוק
15
מסירים את הקיסמים לפני ההגשה. להגשה מסדרים 2 או 3 ברציולים על כל צלחת הגשה. חצו 1 או 2 לחמניות כדי לחשוף את המלית. מורחים על מעט מהרוטב ומקשטים בפרמיג'אנו-רג'יאנו ופטרוזיליה קצוצה.