קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות88
מגזין

Braciole

Braciole
Braciole עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 89 גרם חלבון, 68 גרם שומן, ובסך הכל 1173 קלוריות. מתכון זה מכסה 69% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 40 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו עגבניות עגולות, משומרות, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 97%. נסו את Braciole, Braciole ו-Pammie's Braciole (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מצפים מחבת גדולה בשמן זית, מוסיפים את הפנצ'טה ומביאים את המחבת לאש בינונית. מבשלים את הפנצ'טה עד שהיא משחימה ופריכה, בערך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקיםקרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקים
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מטבל תרד וארטישוקמטבל תרד וארטישוק
2
מוסיפים את הבצל והפלפל האדום הכתוש ומערבבים לשילוב עם הפנצ'טה. מתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים את הבצלים עד שהם רכים וארומטיים מאוד, כ-7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום או 1/2 כפית בזיליקום מיובש, מפוררעלי בזיליקום או 1/2 כפית בזיליקום מיובש, מפורר
פנצ ' טהפנצ ' טה
פלפל ירוק, קצוץ דקפלפל ירוק, קצוץ דק
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
3
בזמן שהבצל מתבשל, מערבבים בקערה גדולה את הלחם והחלב. מערבבים לאיחוד ונותנים לשבת עד שהלחם סופג את החלב ורך מאוד. השתמשו בידיים שלכם כדי להיכנס לשם ובאמת לכווץ הכל ביחד. לְהַזמִין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק, קצוץ דקפלפל ירוק, קצוץ דק
עלה חסה, קצוץ דק (ארוז קלות)עלה חסה, קצוץ דק (ארוז קלות)
9 פרוסות לימון טרי9 פרוסות לימון טרי
ציוד שתשתמש בו
4 עד 5 פאונד תפוחים חמוצים לא קלופים, מחולקים4 עד 5 פאונד תפוחים חמוצים לא קלופים, מחולקים
4
מוסיפים את השום למחבת עם הפנצ'טה והבצל ומטגנים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטיצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
פלפל ירוק, קצוץ דקפלפל ירוק, קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
מטבל תרד וארטישוקמטבל תרד וארטישוק
5
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח, לפי הטעם, ומקפיצים עד שהפטריות רכות ושחררו את הלחות שלהן, כ-4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם מרק שום צלוי, לא מדוללעם מרק שום צלוי, לא מדולל
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
6
מסירים את התערובת מהאש ומערבבים פנימה את התרד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול שום ועשבי תיבולתערובת תיבול שום ועשבי תיבול
7
מוסיפים את תערובת הבצל/פטריות ללחם השמור ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
עם מרק שום צלוי, לא מדוללעם מרק שום צלוי, לא מדולל
עלה חסה, קצוץ דק (ארוז קלות)עלה חסה, קצוץ דק (ארוז קלות)
פלפל ירוק, קצוץ דקפלפל ירוק, קצוץ דק
8
מוסיפים את הצנוברים, הפרובולונה והפרמיג'אנו-רג'אנו ומערבבים לאיחוד. טועמים כדי לוודא שהתערובת טעימה ומתבלים במלח לפי הטעם אם צריך. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
צנובריםצנוברים
פרובולוןפרובולון
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
9
מניחים את פרוסות הבקר בין 2 חתיכות של ניילון נצמד ודופקים בעדינות בעזרת פטיש בשר כדי לשטח את הפרוסות. שים בערך 1/4 כוס מילוי על קצה אחד של כל אחת מפרוסות הבקר הנגוע ומגלגלים. מהדקים את הלחמניות בעזרת קיסמים. חזור על תהליך זה עם שאר הבקר והמלית.
מרכיבים שתצטרך
1 כיכר (1 פאונד) בצק לחם מחיטה מלאה קפוא, מופשר1 כיכר (1 פאונד) בצק לחם מחיטה מלאה קפוא, מופשר
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
2 צ'ילי פרזנו, פרוסים לחצי2 צ'ילי פרזנו, פרוסים לחצי
(20 מקלות בסך הכל)(20 מקלות בסך הכל)
ציוד שתשתמש בו
1 חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת1 חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
מרכך בשרמרכך בשר
לב סוכריות ורודלב סוכריות ורוד
10
מצפים סיר גדול ורחב בשמן זית ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את לחמניות הבקר במלח, לפי הטעם, ומשחימים מכל הצדדים. כאשר לחמניות הבקר שחומות מכל הצדדים, מוציאים אותן מהמחבת ושומרים. מכינים את הרוטב באותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקיםקרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקים
1 כיכר (1 פאונד) בצק לחם מחיטה מלאה קפוא, מופשר1 כיכר (1 פאונד) בצק לחם מחיטה מלאה קפוא, מופשר
ציפורן טחון וקינמוןציפורן טחון וקינמון
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
מטבל תרד וארטישוקמטבל תרד וארטישוק
1 כוס תפוחי אדמה מבושלים1 כוס תפוחי אדמה מבושלים
11
מוציאים את השמן מהסיר שהבשר הושחם בו זה עתה.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
6 כוסות מים צוננים6 כוסות מים צוננים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תפוחי אדמה מבושלים1 כוס תפוחי אדמה מבושלים
12
מוסיפים ציפוי קל של שמן זית טרי ומוסיפים את הבצל והפלפל האדום הכתוש. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומניחים את הסיר על אש בינונית. להזיע את הבצלים עד שהם שקופים וארומטיים מאוד, כ-7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום או 1/2 כפית בזיליקום מיובש, מפוררעלי בזיליקום או 1/2 כפית בזיליקום מיובש, מפורר
קרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקיםקרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקים
פלפל ירוק, קצוץ דקפלפל ירוק, קצוץ דק
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תפוחי אדמה מבושלים1 כוס תפוחי אדמה מבושלים
13
מוסיפים את השום ומטגנים עוד 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות והיין האדום ומבשלים במשך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
יין אדוםיין אדום
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטיצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
14
מוסיפים את העגבניות ו-2 כוסות מים ומתבלים במלח, לפי הטעם. מחזירים את לחמניות הבקר למחבת ומכניסים אותן לרוטב. מביאים את הרוטב לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהבשר רך מאוד וטעים, בערך 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח בטעמים (8 אינץ'), טמפרטורת החדרטורטיות קמח בטעמים (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 כיכר (1 פאונד) בצק לחם מחיטה מלאה קפוא, מופשר1 כיכר (1 פאונד) בצק לחם מחיטה מלאה קפוא, מופשר
ציפורן טחון וקינמוןציפורן טחון וקינמון
צבע מאכל נוזלי אדום, צהוב, ירוק וכחולצבע מאכל נוזלי אדום, צהוב, ירוק וכחול
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
מטבל תרד וארטישוקמטבל תרד וארטישוק
15
מסירים את הקיסמים לפני ההגשה. להגשה מסדרים 2 או 3 ברציולים על כל צלחת הגשה. חצו 1 או 2 לחמניות כדי לחשוף את המלית. מורחים על מעט מהרוטב ומקשטים בפרמיג'אנו-רג'יאנו ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
1 כיכר (1 פאונד) בצק לחם מחיטה מלאה קפוא, מופשר1 כיכר (1 פאונד) בצק לחם מחיטה מלאה קפוא, מופשר
ציפורן טחון וקינמוןציפורן טחון וקינמון
ציוד שתשתמש בו
לב סוכריות ורודלב סוכריות ורוד
16
וואו! זה חבטות נהדרות!

מרכיבים

56אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לחם איטלקי בן יום, קרומים הוסרו, לחתוך לחתיכות 1 אינץלחם איטלקי בן יום, קרומים הוסרו, לחתוך לחתיכות 1 אינץ907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות סן מרזאנו, עברו דרך טחנת המזוןעגבניות סן מרזאנו, עברו דרך טחנת המזון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לחצן או פטריות קרמיני, פרוסלחצן או פטריות קרמיני, פרוס2ציפורןשום, מרוסק וקצוץ דקשום, מרוסק וקצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר2446 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1גדולבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק118אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דק חתוך דק pancettaדק חתוך דק pancetta50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו4ריבס, קצוץ טרי או קפואפרמזן מגורר-רג'יאנו, לקישוטפרמזן מגורר-רג'יאנו, לקישוט4ריבס, קצוץ טרי או קפואעלי פטרוזיליה קצוצים, לקישוטעלי פטרוזיליה קצוצים, לקישוט68אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צנוברים קלוייםצנוברים קלויים66אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרובולון מגוררפרובולון מגורר1צביטהצבטו פתיתי פלפל אדום מרוסקצבטו פתיתי פלפל אדום מרוסק2406 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תרד, גבעולים הוסרו לחתוך לתוך shifponadeתרד, גבעולים הוסרו לחתוך לתוך shifponade4(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)למעלה עגול, לחתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ (כ 12)למעלה עגול, לחתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ (כ 12)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן