Braesola וסלט פטריות כבושות קלות וכרובית עם פרמזן פריך
Braesolan וסלט פטריות כבושות קלות וכרובית עם פרמזן פריך יכול להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך ארוגולה תינוק, בצל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו שרימפס על מוס אבוקדו מלפפון חמוץ קל עם סלט תפוחים, סלט סלרי ופטריות עם פרמזן מגולח, ו סלט פטריות עם שמן כמהין ופרמזן-רג'יאנו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הפטריות, בצל, כרובית, עלי טימין, פלפל אדום מרוסק, חומץ ומלח בקערה. לזרוק היטב לשלב, לכסות, ולתת לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה, ערבוב פעם או פעמיים. זה יהיה סוג של לבשל את הירקות ולהחמיץ אותם קלות.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
על מגש גיליון מרופד עם מחצלת סיליקון או נייר קלף, לעשות 4 עיגולים שטוחים של Parmigiano.
אופים את דיסקי פרמזן עד הגבינה נראית זהב תחרה, 6 עד 7 דקות.
הסר את סיבובי הגבינה מהתנור ולתת מגניב במשך 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן לשחרר אותם מהמגש. שמור.
מחלקים את braesola בין 4 צלחות הגשה. לזרוק את תערובת הפטריות עם ארוגולה טפטוף של שמן גמר שמן גדול ושמן. טעם כדי לוודא שהתערובת טעימה. סדר ערימה של תערובת צמחונית על גבי braesola על כל צלחת. להתפורר דיסק פרמזן על כל צלחת.