Branzino גריל ממולא לימון
אם יש לך שמן זית, branzino-scaled ו gutted, ענפי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: Branzino גריל ממולא לימון, Branzino ממולא, ו Branzino קלוי עם לימון.
הוראות
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. מתבלים את חללי הדגים במלח ופלפל. ממלאים כל חלל עם קורנית sprig, עלה דפנה ו 2 פרוסות לימון. לשפשף את החלק החיצוני של branzino עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
גריל branzino על חום גבוה, פונה פעם אחת, עד השחמה פריך ופשוט מבושל דרך, כ 7 דקות לכל צד.
מגישים מיד, עובר מלח, פלחי לימון ופטרוזיליה ליד השולחן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס