קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

Branzino כולו צלוי במלח

Branzino כולו צלוי במלח
כל Branzino קלוי במלח הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן זית, עלי פטרוזיליה, לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Branzino קלוי עם קרום מלח, כל Branzino קלוי במלח ים עם עשבי תיבול, ו Branzino מצופה מלח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. מערבבים מלח 5 חלבוני ביצה בקערה גדולה, מוסיפים יותר חלבונים ביצה לפי הצורך כדי ליצור להדביק גרגרי. לחץ על שכבת 1/4 אינץ ' של תערובת מלח (גדול מספיק כדי להחזיק את שני הדגים) על תבנית אפייה גדולה. חומר חלל של כל דג עם חצי ענפי עשב ופרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים דגים על גבי תערובת מלח על תבנית אפייה. לארוז תערובת מלח נותרת על דגים כדי לצרף לחלוטין. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי דגים 57°, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
בואו לעמוד 10 דקות.
1
באמצעות סכין חדה קטנה, להסיר קליפה ודורית לבנה מן הלימון. עבודה מעל קערה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים כל קטע ל 3 חתיכות.
3
מוסיפים חתיכות לימון הבא 6 מרכיבים קערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
באמצעות גב של כף גדולה, בעדינות לפצח את קרום מלח על דגים. להרים ולהשליך שכבת מלח. משוך עור מלמעלה של 1 דגים. בזהירות להרים פילה העליון מעצמות ולהעביר לצלחת. להרים ולהשליך עצמות. בעדינות להרים פילה שני מן העור ולהעביר צלחת שנייה. חזור עם הדג השני עבור סך של 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
סלסה כפית ורדה על דגים, משאיר מיצים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הוסף ארוגולה לקערה; לזרוק למעיל. לחלק בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
הצרפתים קוראים לזה לופ דה מר והאיטלקים קוראים לזה branzino, אבל זה אותו דג-בס ים תיכוני.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.