Bulgogi (מנגל קוריאני)
Bulgogi (ברביקיו קוריאני) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-56 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל קוריאני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך שום, סוכר, בשר בקר רוסט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בולגוגי יונגול (מרק בולגוגי קוריאני), בולגוגי קוריאניname, ו בולגוגי קוריאניname.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד רוטב סויה, מיץ אגס, סוכר, שום, שמן שומשום, שומשום, פלפל שחור, מונוסודיום גלוטמט.
מניחים בשר ובצל לתוך התערובת, ומערבבים למעיל. מכסים, ומקררים במשך 1 שעה.
מחבת גריל מחממת מעל חום גבוה.
מברשת שמן על מחבת גריל, ולהוסיף בשר ובצל. קוק, הופך חום באופן שווה, במשך 3 עד 6 דקות, או עד שנעשה.