Buñuelos de Yuca y Queso (פריטי יוקה וגבינה)
Buñuelos de Yuca y Queso (יוקאן וגבינה Fritters) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מתאבנים. מתאים ל-20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Bolitas de Yuca y Queso (כדורי Yuca ממולאים בגבינה), Carimañolas de Carne y De Queso (בשר וגבינה ממולא Yuca), ו Yuca Gratin (Yuca Gratinada) (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-200 ° F.
שמן חום בתנור ההולנדי מעל חום בינוני גבוה עד טמפרטורה רושם 177° (שמן צריך להיות על 1 1/2 אינץ ' עמוק). קו תבנית אפייה גדולה עם שתי שכבות של מגבות נייר.
פיל יוקה עם קולף רגיל. באמצעות החורים הקטנים של פומפיה תיבת, לגרר yuca לתוך קערה גדולה.
מוסיפים גבינה, ביצים, אבקת אפייה ומלח ומערבבים עד לשילוב יסודי.
זרוק תערובת yuca לתוך שמן על ידי עריפת כפות—4 עד 5 בכל פעם—ומטגנים עד נפוח וזהב, 3 עד 5 דקות. עם עכביש או כף מחוררת, להעביר buñuelos להכין תבנית אפייה ולשמור חם בתנור. חזור על הליך הטיגון עם תערובת yuca הנותרים, המאפשר שמן לחזור 177° בין קבוצות.
כדי להפוך את הסירופ, לשלב סוכר, סוכר חום כהה, מים, מקל קינמון, וציפורן בסיר קטן עד סוכרים מומסים לחלוטין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ולאחר מכן, להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום ולהשליך קינמון וציפורן.
מגישים buñuelos מיד עם סירופ חם.