Cakespy: עוגיות תוצרת בית Samoas ילדת צופים
Cakespy: עוגיות תוצרת בית Samoas ילדת צופים יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-602 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם כל מטרה קמח, חלב, קוקוסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגיות תוצרת בית בצופים: Samoas, עוגיות תוצרת בית בצופים, ו Cakespy: עוגיות תוצרת בית לעשות-Si-Dos בצופים.
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
הכן את בסיס העוגיות. באמצעות חיבור ההנעה במערבל לעמוד, קרם את החמאה והסוכרים עד אור ורך.
בקערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, מלח, ואבקת אפייה. ב 2-3 במרווחים, מערבבים לתוך תערובת החמאה, מגרד את הצדדים של הקערה מדי פעם. מערבבים את הוניל ומערבבים שוב עד incorporated; מערבבים בכף אחת של חלב או שמנת, מוסיפים את השאר אם הבצק נראה נוקשה מדי כדי לטפל בקלות.
עבודה ב 2-3 קבוצות, לגלגל את הבצק בין שני גיליונות של קלף או נייר שעווה עד שהוא על 1/4 אינץ ' עבה.
אם יש לך אחד, להשתמש חותך סופגנייה קטן לחתוך כ 1 1/2 עיגולים אינץ (חותך הסופגניות ייקח את האמצע החוצה בשבילך!). אם אין לך חותך סופגניות, לחתוך עיגולים של כ 1 1/2 אינץ ' באמצעות חותך עוגיות לחתוך חורים במרכז באמצעות סכין.
בעדינות להעביר את המגזרות לסדינים אפייה מוכן, משאיר על סנטימטר של מקום בין סיבובים (הם יתפשטו, אבל לא יותר מדי).
אופים במשך 10-12 דקות, או עד מוזהב קלות על הצדדים והתחתון עם גימור משעמם על גבי.
הסר מהתנור ולתת להם להתקרר במשך כ 5 דקות על הסדין לפני העברה מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
הכינו את ציפוי הקרמל-קוקוס. בסיר בינוני על אש נמוכה, להמיס (unwrapped!) קרמל, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה במחבת. כאשר הוא חלק ולא גושי קרמל להישאר, להוסיף את המלח קוקוס קלוי ומערבבים עם כף עץ (זה יהיה קצת אימון) עד הקוקוס מצופה במלואו.
באמצעות מרית קיזוז קטן או אפילו כף, להפיץ בעדינות 2-3 כפיות של תערובת קרמל-קוקוס על גבי כל עוגייה. אם כיסית את החורים בעוגיות, אתה יכול ללחוץ על הזחה קטנה במרכז כדי לקבל את המראה הקלאסי של העוגיות המסורתיות, או שאתה יכול לשמוח יותר ציפוי ופשוט להירגע על זה.
בעוד הציפוי הוא הגדרה על העוגיות, להכין את השוקולד שלך עבור ציפוי התחתון של העוגיות וגימור את צמרות. בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה, לחמם את השוקולד במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל מרווח, עד חלקה ומותכת (אתה יכול גם לעשות את זה על הכיריים, אם אתה מרגיש כמו לשטוף את הסיר הבינוני מצופה קוקוס שהשתמשת לציפוי).
לטבול את החלק התחתון של כל עוגייה בשוקולד המומס ולאחר מכן במקום על פיסת נייר שעווה או נייר קלף. לאחר כל העוגייה-ישבנים כבר טובל, להעביר את השוקולד שנותר שקית צנרת קטנה, ופסים צינור על פני החלק העליון של העוגיות. או אם זה נראה קשה מדי, פשוט כפית מנה של שוקולד על גבי כל עוגייה. (טיפ: מנה של חמאת בוטנים על גבי, בעוד לא מסורתי, טעם נהדר מדי!)
תן לעוגיות להגדיר לפחות שעה לפני ההגשה.