Cakespy: פרידה קאלו של פאן דה מוארטו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם גרידת לימון, מיץ תפוזים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Pan de Muerto, Pan de Muerto, ו Patricia Quintana ' S Pan de Muerto (מתכונים דומים).
הוראות
לשים קמח מנופה וסוכר מגורען בקערה גדולה; לערבב קלות לשלב.
חותכים את החמאה באמצעות הידיים שלך עד שהוא משולב היטב (ייתכן שיש נאגטס בגודל חלוק קטן אשר טופס; זה בסדר.
טופס קצת טוב במרכז התערובת ויוצקים בתערובת שמרים וחלב, קינמון, מלח, וניל.
מוסיפים את הביצים 2 או 3 בכל פעם, ערבוב ביד או עם מיקסר חשמלי לאחר כל תוספת. לאחר כל החומרים נוספו, לעבוד את הבצק עם הידיים עד שהוא מתרחק הצדדים של הקערה. אם זה דביק מדי, להוסיף קצת יותר קמח עד הבצק מטופל בקלות. לעצב את הבצק לכדור, קל לשמן את פני השטח; למקם אותו בחזרה בקערה לכסות עם ניילון נצמד. אפשר לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 2 שעות, או עד שהוא הוכפל בגודל. לאחר שהבצק הוכפל בגודלו, הכניסו אותו למקרר למשך 2 שעות לפחות (או אפילו לילה).
מחלקים את הבצק לכדורים בערך בגודל של אפרסקים, אבל הקפד להשאיר נתח גדול למדי של בצק בצד, כך שתוכל ליצור קישוטים וקישוטים שונים לשים על כל כיכר מיני. באופן מסורתי, אתה תעצב ותקשט את הבצק באופן שמזכיר לך את האבות המתים, אבל אם אתה רוצה לכבד את פרידה על המתכון הפנטסטי, קדימה לגלגל את כדור הבצק לתוך אליפסה, הוספת שני " כנפיים "של בצק על גבי כדי ליצור את התספורת המסורתית שלה, שתי נקודות לעיניים, חבל דק עבור הפה שלה, ו-והכי חשוב-חבל עבה בצורת" v " עבור המצח הבולט שלה.
הניחו את יצירות המופת שלכם על גיליונות אפייה משומנים או מרופדים בקלף ותנו להם לשבת במשך כשעה -- הם כנראה יעלו קצת יותר.
אופים ב 350 במשך כ 30 דקות, או עד הזהב על גבי.
בעוד כיכרות הלחם שלך מתקררים, להפוך את הזיגוג (זה אופציונלי) על ידי הבאת מיץ תפוזים, גרידת תפוזים או לימון וסוכר לרתיחה במשך כ 2 עד 3 דקות או עד שזה התחיל להתעבות ולהפחית קצת. החל ישירות על הלחם שעדיין חם באמצעות מברשת מאפה.
אם תרצה, להוסיף תוספת Frida בהשראת כשרון באמצעות ממטרה וזיגוג ג ' ל כדי להדגיש את תכונות החתימה שלה על כיכרות מיני ברגע שהם התקררו.