קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות48
מגזין

Carne Bistec-סטייק קולומביאני עם בצל ועגבניות

Carne Bistec-סטייק קולומביאני עם בצל ועגבניות
Carne Bistec-סטייק קולומביאני עם בצל ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם טעם מוסקטו, מוסקטו טעם, עגבניות מאודוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ביסטק לה קריאולה (סטייק קריאולי בסגנון קולומביאני), Bistec Encebollado (קולומביאני-סטייק עם רוטב בצל), ו אבקת בקר בסגנון קולומביאני (Carne en Polvo).

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.