Cavatelli עם בייקון וארוגולה
Cavatelli עם בייקון וארוגולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 618 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרמזן, בייקון, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Cavatelli עם ארוגולה & ריקוטה סלטה, ריקוטה קוואטלי עם בייקון וקישואים, ו ארוגולן וקיש בייקון.
הוראות
במחבת נירוסטה גדולה, מבשלים את הבייקון על אש מתונה עד כמעט פריך.
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן מהמחבת.
להפחית את החום נמוך למדי.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות עם המיץ שלהם, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה. לכסות ולבשל במשך 10 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את cavatelli עד שזה עתה נעשה, על 10 דקות.
מסננים וזורקים עם הרוטב, בייקון, ארוגולה, וכוס 1/4 של הפרמזן. מערבבים עד ארוגולה רק wilts.
מפזרים את פרמזן הנותרים מעל.
וריאציות: השתמש 1 1/4 כוסות גרגיר נחלים או תרד, גבעולים גדולים הוסרו, במקום ארוגולה.
אפשרויות Cavatelli: חפש cavatelli בסעיף מזון קפוא של המכולת שלך. אם אתה מעדיף, תחליף אטריות ביצים קפואות או ניוקי בכמויות שוות עבור cavatelli; יש להם ללעוס בצקי דומה. מנה זו יכולה גם להתבצע בהצלחה עם ספגטי או, אפילו טוב יותר, spaghettini.
המלצת יין: Barbera הוא ייחודי בקרב אדום איטלקי בכך שהוא פירותי וגבוה מאוד בחומצה, עדיין אין כמעט טאנינים. איכויות אלו הופכות את היין למאכל סתגלני להפליא, במיוחד עגבניות. נסה בארבה ד ' אלבה לא מוסווית למשחק טעים כאן.