Chard Gratin השוויצרי של אליס ווטרס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אליס ווטרס' Chard Gratin שוויצרי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Ratatouille ' אליס ווטרס, ספגטי של אליס ווטרס עם שום ירוק, ו ארוחת ערב: גספצ'ו של אליס ווטרס (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. חותכים דק את הגבעולים השמורים chard, מוסיפים אותם למים, ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את העלים וממשיכים לבשל עד למכרז, בערך 3-4 דקות יותר.
מסננים ומאפשרים להתקרר, ואז בעדינות לסחוט את הנוזל העודף קוצצים גס.
בינתיים, מחממים את התנור ל 350 מעלות. ממיסים 1 כפות חמאה וזורקים את פירורי הלחם, ואז פורשים אותם על תבנית אפייה קטנה. טוסט, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, כ -10 דקות.
בסיר בינוני, להמיס 3 כפות של חמאה על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הבצל. זיעה עד שקוף, 5-7 דקות, ואז מערבבים את chard וכמה צביטות של מלח. מבשלים במשך 3 דקות, ואז מפזרים את הקמח על סלק ומערבבים היטב את המעיל.
מוסיפים את החלב ואת אגוז מוסקט ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 5 דקות כמו התערובת מתעבה. המטלית צריכה להיות רק לחה, אבל לא רטובה יתר על המידה, או שהגרין לא יהיה חום כראוי. טעם ותיבול במלח.
חמאה צלחת אפייה ולהפיץ את תערובת סלק באופן שווה בצלחת. נקודה עם שאר החמאה והחלק העליון עם פירורי הלחם.
אופים ב 350 מעלות עד הזהב מבעבע, 20-30 דקות. אפשר להתקרר במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשרת.