קושימומחה
מוכן ב1 ש, 14 דק.
מנות60
ציון בריאות53
מגזין

הליבוט קלוי עם פלפלים אדומים, בצל ותפוחי אדמה חלודים

הליבוט קלוי עם פלפלים אדומים, בצל ותפוחי אדמה חלודים
הליבוט קלוי עם פלפלים אדומים, בצל ותפוחי אדמה חלודים נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מתאבנים. מנה אחת מכילה 24 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-60 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 14 דקות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם טריזי לימון, פלפל, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בצל מקורמל ובשר פלפלים קלוי, קלמרי, פלפלים קלויים וסלט בצל אדום כבוש בגריל, ו נקניק קלוי עם תפוחי אדמה, פלפלים ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים תפוחי אדמה במחבת צלייה גדולה או על גיליון אפייה גדול rimmed; רסס עם שמן ולהפוך מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מוסיפים פלפל ובצל. העונה עם 1/4 כפית מלח ופלפל.צולים את הירקות, הופכים את תפוחי האדמה פעם או פעמיים ומזיזים את הפלפל ואת חתיכות הבצל סביב כך שהם חום באופן שווה, עד תפוחי האדמה מתחילים חום והם כמעט רך, על 35 דקות.בעוד הירקות נצלים, פטרוזיליה קוצצים דק, גרידת לימון, אורגנו ושום יחד כדי להפוך את gremolata. הליבוט העונה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל, ואז מפזרים 2 כפיות גרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
הליבוטהליבוט
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
הסר את המחבת מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
לדחוף את הירקות לצדדים של המחבת ולמקם את הליבוט במרכז. כף חלק הבצלים והפלפלים מעל הליבוט. מסדרים את תפוחי האדמה בקצוות, הופכים את הצדדים השחומים למעלה.צלוי עד הירקות משחימים ומכרז ואת הליבוט הוא אטום במרכז, 10 עד 15 דקות יותר, בהתאם לעובי של הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
הליבוטהליבוט
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מפזרים את הגרמולטה הנותרת למעלה. מסדרים את ההליבוט והירקות על מגש או צלחות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
הליבוטהליבוט
7
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו