מאפה הליבוט מקסיקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 840 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שמנת, סלסה, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפייה מקסיקנית, מאפה ביצים מקסיקני, ו מאפה פסטה מקסיקני.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יוצקים את החמאה בתחתית תבנית אפייה. מסדרים את פילה הליבוט בצלחת, ומתבלים עם פלפל לימון.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוט
פלפל לימון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
בקערה, מערבבים את הסלסה, מיונז, שמנת חמוצה ושמן שום. כף מעל פילה הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוט
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
אופים הליבוט 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהתקלף בקלות עם מזלג.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.