Chard קרמי ותפוחי אדמה
Chard קרמי ותפוחי אדמה הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 265 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, פתיתי בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Chard Linguine אדום שמנת, Chard שוויצרי שמנת עם קוקוס, ו פסטת Chard שוויצרית שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה חדשים במים רותחים כדי לכסות בתנור הולנדי 20 דקות או עד מכרז; לנקז מעט קריר.
חותכים תפוחי אדמה חדשים לשניים, ולשמור על חום.
הסר ולהשליך צלעות מ chard. יש לשטוף chard עם מים קרים; לנקז וגרוס.
לבשל chard, 1/4 כפית מלח, פתיתי בצל במים רותחים כדי לכסות בתנור ההולנדי 10 דקות; לנקז ולחזור לתנור ההולנדי.
מוסיפים תפוחי אדמה, ומתחממים.
להמס חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים הנותרים 3/4 כפית מלח ופלפל.
יוצקים מעל ירקות, וזורקים בעדינות.
הערה: כדי להפוך מראש, תערובת כפית שמנת לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש. לחמם, לאפות ב 350 במשך 10 עד 15 דקות.