Chard שוויצרי עם שאלוט פריך
צריך תוספת טבעונית? Chard שוויצרי עם שאלוט פריך יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שבר שוויצרי, קמח, בצלצלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו Chard שוויצרי עם שאלוט, Sauteed Chard שוויצרי עם שאלוט ושקדים, ו עוגות שרוולים שוויצריים פריכות עם תרד מוקרם מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מחממים 2 כוסות שמן ל 325 מעלות F.
בקערה, לזרוק את פרוסות שאלוט עם הקמח. בדוק פרוסת שאלוט כדי להבטיח את השמן הוא חם מספיק כדי לטגן את שאלוט. מטגנים אותם בקבוצות קטנות עד חום זהוב, מסירים אותם עם כפית מחוררת ולנקז אותם על מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מחממים מחבת גדולה, ומוסיפים 1 כף שמן. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את גבעולי chard השוויצרים ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים עד מכרז, 3 עד 5 דקות.
מחממים את השמן הנותר מטגנים במהירות את העלים עד שהם "וילט", 1 עד 2 דקות.
לשלב בקערה עם הגבעולים. מערבבים בשמן זית וחומץ שרי. למעלה עם שאלוט.