Chicago Italian Beefe (סגנון צלי קדירה)
המתכון שיקגו בקר איטלקי (בסגנון צלי) יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-21 שעות ו-25 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1333 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 75 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו קורנית, שום מגורען, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: Hoagies בשר איטלקי בסגנון שיקגו, בישול איטי שיקגו - בסגנון איטלקי בשר בקר ונקניקיות Combos, ו שיקגו כריך בשר איטלקי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור צלי הסיר: למקם מתלה בעמדה האמצעית מחממים את התנור ל 300 מעלות F.
מפזרים בנדיבות את כל הצלי במלח ופלפל.
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. חום את הצלי מכל הצדדים עד הזהב קרמל; להפחית את החום אם השומן מתחיל לעשן.
להעביר את הצלי לצלחת ולהפחית את החום בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל חום, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את התיבול האיטלקי ואת הפלפל האדום כתוש לטגן עד ריחני, עוד דקה.
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, על 30 שניות. Deglaze עם היין האדום ומבשלים עד מופחת בחצי.
מוסיפים את המניה ואת הקורנית ומביאים לרתיחה. להתאים את התיבול של jus.
מניחים את הצלי בחזרה לתוך הסיר עם כל מיצים שנצברו במקום בתנור. לבשל את הצלי, מפנה כל 30 דקות, עד מאוד רך, 3 3 1/2 עד 4 שעות. להגדיל את חום התנור ל 350 מעלות F.
מעבירים את הצלי ללוח חיתוך ואוהל עם נייר כסף. מסננים את jus דרך מסננת רשת בסדר לקערה ולחזור לסיר. להביא לרתיחה ולהתאים את התיבול במידת הצורך. לאחר התקרר קצת, למשוך את הבשר לתוך נתחים קטנים יותר, לחזור אל jus מופחת עתודה עד מוכן לבנות את הכריכים.
עבור פלפלים מתוקים: לזרוק את רצועות הפלפל עם שמן זית, שום מגורען וכמה מלח ופלפל על תבנית אפייה.
אופים, ערבוב באמצע, עד בהיר יותר בצבע ורך, על 20 דקות.
מניחים קצת בשר בקר על גליל, אז כמה פלפלים מתוקים ולאחר מכן כמה Giardiniera חם תוצרת בית.
יוצקים מנה קטנה של jus מופחת. קח את כל הכריך ותטביע במהירות בjus החם. בעזרת שתי ידיים, לך לעזאזל לעיר.
שלב 2 כוסות מים והמלח בכוס או קערה לא תגובתי.
מוסיפים את הגזר, כרובית, סרנוס, שום, סלרי ופלפלים למי מלח ומערבבים לשלב. מכסים ומקררים בין לילה.
מסננים ושוטפים את הירקות. בקערה נקייה, מערבבים יחד את שמן הקנולה עם אורגנו ופלפל.
מוסיפים את הירקות ומערבבים לשלב. מכסים ומקררים בין לילה. Giardiniera רק ישתפר עם הזמן. לאחר 2 ימים לכל היותר בקערה, אתה יכול למקם צנצנות מייסון אוויר חזק ולשמור במקרר לפחות 2 עד 3 שבועות. עושה 3 עד 4 כוסות.
ממטבחי רשת מזון; לאחר בדיקה נוספת וכדי להבטיח את התוצאות הטובות ביותר מתכון זה השתנה ממה שהיה בפרק בפועל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.