Chilaquiles Verdes עם ביצים מטוגנות
אם יש לכם טורטיות תירס, מלח כשר, קרם מקסיקניוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Chilaquiles Verdes, Chilaquiles עם ביצים מטוגנות, ו Chilaquiles עם ביצים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן צמחי ל-375 ° F בווק גדול, תנור הולנדי או טיגון עמוק. התאם את הלהבה כדי לשמור על טמפרטורה. קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר. מטגנים 1/3 של טריזי טורטייה, באמצעות עכביש מתכת כדי להסעיר אותם כפי שהם מבשלים. מבשלים עד מבעבע מאט לטפטוף, שבבים הם חום זהוב חיוור, והם מאוד פריך, על 3 דקות.
מעבירים לתבנית ומייד מתבלים במלח כשר. חזור עם קבוצות שנותרו.
חום סלסה ורדה מרק עוף (או מים, אם משתמשים) ב sauté ישר צדדי גדול על חום בינוני עד רותח.
להוסיף צ ' יפס ולהפוך למעיל. לכסות ולהניח בצד.
להעביר 2 כפות שמן למחבת גדולה לא מקל או ברזל יצוק.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים ארבע ביצים ומבשלים עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים עדיין נוזליים, כ -3 דקות. מתבלים במלח.
מערבבים צ ' יפס טורטייה שוב העונה לטעום עם מלח במידת הצורך. מחלקים בין ארבע צלחות מנות מחוממות. מעל כל אחד עם ביצה מטוגנת.
טפטוף עם קרם, מפזרים בצל, כוסברה, וגבינה, ומגישים מיד