קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

Chilaquiles Verdes עם ביצים מטוגנות

Chilaquiles Verdes עם ביצים מטוגנות
אם יש לכם טורטיות תירס, מלח כשר, קרם מקסיקניוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Chilaquiles Verdes, Chilaquiles עם ביצים מטוגנות, ו Chilaquiles עם ביצים מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן צמחי ל-375 ° F בווק גדול, תנור הולנדי או טיגון עמוק. התאם את הלהבה כדי לשמור על טמפרטורה. קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר. מטגנים 1/3 של טריזי טורטייה, באמצעות עכביש מתכת כדי להסעיר אותם כפי שהם מבשלים. מבשלים עד מבעבע מאט לטפטוף, שבבים הם חום זהוב חיוור, והם מאוד פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מעבירים לתבנית ומייד מתבלים במלח כשר. חזור עם קבוצות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
חום סלסה ורדה מרק עוף (או מים, אם משתמשים) ב sauté ישר צדדי גדול על חום בינוני עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
להוסיף צ ' יפס ולהפוך למעיל. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
5
להעביר 2 כפות שמן למחבת גדולה לא מקל או ברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חום מעל חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
7
מוסיפים ארבע ביצים ומבשלים עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים עדיין נוזליים, כ -3 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
העברה לצלחת גדולה.
9
מערבבים צ ' יפס טורטייה שוב העונה לטעום עם מלח במידת הצורך. מחלקים בין ארבע צלחות מנות מחוממות. מעל כל אחד עם ביצה מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
טפטוף עם קרם, מפזרים בצל, כוסברה, וגבינה, ומגישים מיד
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)