קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

Chipotle-בייקון מקרוני וגבינה

Chipotle-בייקון מקרוני וגבינה
אם יש לכם גבינת צ'דר, חמאה, פלפל צ' יפוטלה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, Chipotle-בייקון מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
תביא 1 גל. מים ו 1 1/2 כפית. מלח לרתיחה בתנור הולנדי; מוסיפים פסטה. מבשלים 8 עד 9 דקות או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מסננים; לשטוף עם מים קרים. לזרוק עם 1 כף. שמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים בצל, ומטגנים 4 עד 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים קמח, ומבשלים, מקציפים כל הזמן, 1 עד 2 דקות או עד חלקה. (אין קמח חום.)
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הוסף חצי חצי, הבא 2 מרכיבים, הנותרים 1/2 כפית. מלח ים, ולהביא לרתיחה. לבשל, לטאטא כל הזמן, 5 עד 6 דקות או עד מעובה. בהדרגה להוסיף גבינות, ערבוב עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
העברת תערובת לקערה גדולה; מערבבים פסטה מבושלת. כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קל 13 - x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
פלפל צ ' יפוטלה ב הנותרים 1 כף. שמן תירס חם במחבת קטנה מעל חום בינוני 30 שניות או עד שהתערובת מתחילה לעשן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר מהחום, ומערבבים במהירות בייקון ופנקו עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
11
מפזרים תערובת על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
12
אופים ב 350 במשך 15 עד 20 דקות או עד זהב פריך על גבי.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
מגישים באופן מיידי.