Chipotle-בייקון מקרוני וגבינה
אם יש לכם גבינת צ'דר, חמאה, פלפל צ' יפוטלה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, Chipotle-בייקון מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
תביא 1 גל. מים ו 1 1/2 כפית. מלח לרתיחה בתנור הולנדי; מוסיפים פסטה. מבשלים 8 עד 9 דקות או עד אל דנטה.
מסננים; לשטוף עם מים קרים. לזרוק עם 1 כף. שמן.
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, ומטגנים 4 עד 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים קמח, ומבשלים, מקציפים כל הזמן, 1 עד 2 דקות או עד חלקה. (אין קמח חום.)
הוסף חצי חצי, הבא 2 מרכיבים, הנותרים 1/2 כפית. מלח ים, ולהביא לרתיחה. לבשל, לטאטא כל הזמן, 5 עד 6 דקות או עד מעובה. בהדרגה להוסיף גבינות, ערבוב עד מעורבב.
העברת תערובת לקערה גדולה; מערבבים פסטה מבושלת. כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קל 13 - x 9 אינץ'.
פלפל צ ' יפוטלה ב הנותרים 1 כף. שמן תירס חם במחבת קטנה מעל חום בינוני 30 שניות או עד שהתערובת מתחילה לעשן.
הסר מהחום, ומערבבים במהירות בייקון ופנקו עד מצופה.
אופים ב 350 במשך 15 עד 20 דקות או עד זהב פריך על גבי.