גשו לסופר וקנו את כפית פלפל קאיין, אבקת קינמון, אורגנו, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מערבבים חזיר, חומץ, קינמון, פפריקה, אורגנו, כמון, קאיין, שום, ומלח בקערה בינונית ומערבבים עם הידיים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים שמן צמחי במחבת בטוחה 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים תערובת צ ' וריסו ומבשלים, מערבבים עם כף עץ ושוברים את הבשר עד שהוא כבר לא ורוד, כ 5 דקות. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
למעלה עם גבינה מגוררת במקום תחת ברוילר עד נמס, על 5 דקות.