קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Coppette al Caffe

Coppette al Caffe
Coppette al Caffe דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 245 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תמצית vanillan, חלמונים ביצה, שמנת מתוקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא משהו. נסו הל-Custard קפה, אפרסק פודינג קפה עוגה, ו חביצת קפה פודינג מהיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב את חלמונים ביצה, סוכר, קמח, וניל, ואספרסו.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להקציף עד בשילוב טוב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיף קצת חלב ולהפוך את החום בינוני גבוה, ערבוב ברציפות עם כף עץ. לאט לאט, להוסיף את החלב לתערובת הביצה, כדי להיות בטוח לשמור על ערבוב כדי לא לתת לביצים להתחיל לבשל בקצוות התחתונים של המחבת. לאחר כל החלב נוספה, להביא לרתיחה ואז להפחית לרתיחה עדינה, ערבוב כל הזמן. תמשיך לשבת עד שהתערובת תתעבה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום ותן לקרם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
5
בקערה נפרדת או בקערה של מערבל חשמלי מצויד עם מקצף, לערבב את הקרם עד שהוא יוצר קצפת עבה. באמצעות מרית, לקפל בעדינות 2/3 של שמנת סחוב לתוך תערובת פודינג ביצה. תפריד את הפודינג ל-6 כוסות גבוהות. צנן את כוסות פודינג מלאות במקרר במשך 1 שעה. ממש לפני ההגשה, מעל כל כוס עם כפית של הקצפת הנותרים שעועית קפה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך