קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Coppette al Caffe

Coppette al Caffe
Coppette al Caffe דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 245 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תמצית vanillan, חלמונים ביצה, שמנת מתוקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא משהו. נסו הל-Custard קפה, אפרסק פודינג קפה עוגה, ו חביצת קפה פודינג מהיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב את חלמונים ביצה, סוכר, קמח, וניל, ואספרסו.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
להקציף עד בשילוב טוב.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיף קצת חלב ולהפוך את החום בינוני גבוה, ערבוב ברציפות עם כף עץ. לאט לאט, להוסיף את החלב לתערובת הביצה, כדי להיות בטוח לשמור על ערבוב כדי לא לתת לביצים להתחיל לבשל בקצוות התחתונים של המחבת. לאחר כל החלב נוספה, להביא לרתיחה ואז להפחית לרתיחה עדינה, ערבוב כל הזמן. תמשיך לשבת עד שהתערובת תתעבה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום ותן לקרם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
בקערה נפרדת או בקערה של מערבל חשמלי מצויד עם מקצף, לערבב את הקרם עד שהוא יוצר קצפת עבה. באמצעות מרית, לקפל בעדינות 2/3 של שמנת סחוב לתוך תערובת פודינג ביצה. תפריד את הפודינג ל-6 כוסות גבוהות. צנן את כוסות פודינג מלאות במקרר במשך 1 שעה. ממש לפני ההגשה, מעל כל כוס עם כפית של הקצפת הנותרים שעועית קפה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון