אם יש לכם פלפל, חמאה, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: רוטב לחם תירס, רוטב לחם תירס, ו רוטב לחם תירס.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מבשלים סקווש במים רותחים כדי לכסות במחבת גדולה 8 עד 10 דקות או רק עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מסננים היטב על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל, פלפל וסלרי, ומטגנים 8 עד 10 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ירק
חמאה
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר מחבת מחום. מערבבים במרק ו -4 המרכיבים הבאים. מערבבים בעדינות לחם תירס ודלעת. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x-9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירס
סקווש
מרק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הערה: כדי לעשות קדימה, להכין מתכון לפי הוראות דרך צעד לכסות תבשיל unbaked, ולהירגע עד 24 שעות.
לחם תירס ניתן לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.