בית המשפט Bouillon של Redfish הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שום, קרקע allspice, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לואיזיאנה Court-Bouillon (או Cajun Court Bouillon), בקלה עלומה בbouillon בית המשפט, ו סנאפר בחצר האיטי-בוליון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים שמן וקמח בסיר מלאי גדול; מבשלים מעל חום בינוני 30 דקות או עד roux הוא צבע של פני נחושת, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מערבבים פלפל ירוק, בצל, סלרי ושום; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 15 דקות או עד ירקות רכים.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.