Cranberry Apple Raisin Crisin
אם יש לכם חמאה, חמוציות, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: תפוח-רום צימוקים פריך, עוגת אוכמניות-תפוח-צימוקים, ו פריכיות תפוח חמוציות.
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את שיבולת השועל, קמח 1/2 כוס, והסוכר החום.
מוסיפים את החמאה ומשפשפים אותה לתערובת הקמח עד שפירורים קטנים נוצרים.
בקערה גדולה, לשלב את חמוציות, תפוחים, צימוקים, סוכר מגורען, 2 כפות קמח, גרידת תפוזים ומיץ, ואת שיני.
מעבירים את הפרי לתבנית זכוכית מרובעת 8 אינץ ' או צלחת סופל 2 ליטר.
למעלה הפרי עם תערובת פירור.
אופים עד הפרי הוא רך ואת ציפוי פירור יש השחמה, כ 45 דקות.
בואו להתקרר לפחות 15 דקות לפני ההגשה.