קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Crostata אגס, תפוח, חבוש

Crostata אגס, תפוח, חבוש
אגס, תפוח, חבוש Crostata עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 310 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, וניל, אגסים בשלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו קרוסטטה תפוחים ואגסים טריים, תפוח, אגס, חבושים גאלט, ו תפוח, אגס חבוש חום בטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קליפה, רבעון, אגסים הליבה, תפוחים, חבושים, ואז לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. לזרוק פירות עם סוכר, מיץ לימון, ג ' ינג ' ר, מקל קינמון, שיני, ו 1 סיידר תפוחים כף בקערה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,לשימור,
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מעבירים למחבת אפייה רדודה גדולה (17 על ידי 12 אינץ') וצולים, ערבוב פעם או פעמיים, עד הפרי הוא רך מאוד caramelized, 1 עד 1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
הסר מהתנור ולהוסיף סיידר תפוחים כף הנותרים, גירוד מיצים caramelized מהחלק התחתון של תבנית אפייה. זרוק מקל קינמון וציפורן. מגניב במחבת על מדף, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
לטאטא יחד קמח, מלח, ו 2 כפות סוכר בקערה גדולה. להתמזג חמאה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד תערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל בערך אפונה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
טפטוף באופן שווה עם 6 כפות מי קרח ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק) עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
לסחוט קומץ קטן: אם הבצק אינו מחזיק מעמד, להוסיף עוד מי קרח לבצק, 1 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד רק בשילוב. (לא overwork תערובת, או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 6 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. אסוף את כל הבצק יחד עם מגרד ולחץ לכדור, ואז להשתטח לתוך דיסק. צ ' יל בצק, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות לסיבוב 14 אינץ', ולאחר מכן להתאים למחבת טארט (לא לקצץ).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1
מניחים תבנית אפייה גדולה באמצע התנור ומחממים התנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
היכו יחד חמאה וסוכרים בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ואז מכים בוניל. להפחית את המהירות עד נמוך, ולאחר מכן להוסיף קמח קמצוץ של מלח ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מורחים באופן שווה בקליפה מאפה.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובהמאפה פאי נוסף, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
לפזר פירות קלויים עם מיצים מעל מילוי. מקפלים קצה של מאפה מעל מילוי כדי לכסות חלקית (המרכז לא יהיה מכוסה). בצק קפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
2
מברשת מקופלת קצה מאפה בקלילות עם ביצה ומפזרים עם הנותרים כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
3
אופים על תבנית אפייה שחוממה מראש עד למילוי הוא נפוח סט ומאפה הוא חום זהוב, 50 עד 60 דקות. קר כדי להתחמם, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר בצד של מחבת טארט והחלק crostata על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1
* קונכיית מאפה יכול להיות מקורר עד 1 יום.* פירות ניתן קלוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* Crostata יכול להיות אפוי 6 שעות קדימה ונשמר (במחבת טארט) בטמפרטורת החדר. תתחמם מחדש אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובהמאפה פאי נוסף, לא חובה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים