קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםלחם
מגזין

Crumpets אנגלית

Crumpets אנגלית
ניתן להכין את המתכון ל-English Crumpets תוך שעה ו-40 דקות בערך . צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 28 קלוריות , 2 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן למנה. תמורת 13 סנט למנה , תקבלו לחם שמגיש 12. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-257 יאמרו שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש קמח, שמרים מהירים, חלב חם וסוכר. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון English Berry Trifle .

הוראות

1
מקציפים 2 כוסות בתוספת 2 כפות קמח, שמרים, סוכר ומלח בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלב חם (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)חלב חם (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מערבבים מים וחלב בקערה נפרדת וטורפים במהירות את תערובת החלב לתוך החומרים היבשים עד שהבלילה סמיכה וחלקה. מכסים במגבת ומתפיחים במקום חמים עד לקבלת ספוג, כשעה. מערבבים את הבצק כדי להפחית את הספוגיות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מכניסים רשת לתנור ומחממים מראש ל-150 מעלות צלזיוס (65 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מרססים מחבת וחותכי עוגיות מתכת עגולים עם גג פתוח או תבניות קמח עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחמניותלחמניות
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים מחבת על אש בינונית-נמוכה, מניחים את חותכי המתכת או התבניות לתוך המחבת ונותנים לתבניות להתחמם. כף בלילה לתוך התבניות, למלא אותן בערך באמצע.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
נותנים לשמלות להתבשל עד שהתחתיות משחימות, החלק העליון נראה כמעט יבש, ובועות מוקפצות מופיעות למעלה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניותלחמניות
7
השתמש במלקחיים כדי להרים תבניות מהמחבת; מסירים תבניות מהקפרורים. הופכים ומחזירים את הקצוצים למחבת כדי לבשל את הצדדים האחרים עד להשחמה, 1 עד 2 דקות נוספות. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק. שמור על קמח מבושל חמים על מתלה בתנור שחומם מראש בזמן שאתה מבשל את שאר הפריטים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניותלחמניות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman